Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Icebug

Icebug M's Pytho3 BUGrip Black/Poison


 • Beställ inom 4 timmar 48 min., så skickar vi i morgon3
 • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
 • FRI RETURFRAKT
 • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
1 800 kr
1 050 kr
Du sparar 41%
pris exkl. frakt
Storlek
Storlekstabell
Välj ett alternativ först
 
PROVA I BUTIK! Eller delbetala med Klarna


Lätt trailsko med grymt grepp och uppdaterad komfort

En uppdaterad klassiker. Det här är sannolikt den sko som har räddat flest i jakten på bättre tider på Stockholm marathon. Du vet hur det är, de flesta träningsprogrammen för maran börjar ett halvår innan. Det betyder upptrappning av löpmängd på snö och is. Därav att rätt många marathondrömmar går i stöpet redan när första istäcket tar över asfalten och även de mest härdade löpare förvandlas till Bambi. Kanske en liten överdrift, men det är inte helt omöjligt att de som segar ihop uppför Västerbron på andra varvet är löparna som inte hade ett par Icebugs att rädda vinterlöpningen med.

Pytho-modellen är nu uppdaterad, men mycket är sig likt. Den låga profilen och responsen är densamma. Dämpningen är anpassad för att springa i skogen eller för vana långdistanslöpare, dvs den är relativt stum med mycket löpkänsla. Tjockleken på dämpningen ger bra skydd från underlaget och de extra ojämnheter och hårdheter som tillkommer på vintern. En tredimensionell formgjuten struktur som omger foten håller foten på plats mot mellansulan under intensiva aktiviteter.

Det som är uppdaterat är främst stoppningen i såväl plös som hälkrage. Stoppningen har blivit mer och mjukare, vilket ger en ännu bekvämare långdistanssko redo att ta sig an Blåfrusen Ultramarathon, Ursvik Ultra och andra vinterutmaningar.

De slittåliga dubbarna ger ett utmärkt grepp både i terräng och på is. Dubbarna har en dynamisk funktion som innebär att de även kan hantera asfaltslöpning utan att slitas ut eller bli obekväma genom att slå upp dubbarna i foten.

Pytho3 är inte en minimalistisk sko i sig, men den relativt låga höjdskillnaden mellan tå och häl på 5 mm gör att även framfot- och mellanfotslöpare med fördel kan använda skon för optimalt vinterfäste utan att behöva ändra löpteknik.

 • BUGrip®-sula med dynamiska dubbar, ger slittåligt allroundgrepp
 • Låg mellansuleprofil, ger bra markkontroll
 • Slitstarka, icke absorberande material
 • Formgjuten struktur håller foten på plats

Drop: 5 mm
Dämpning: Medium
Läst: Medium

BUGrip® är namnet på Icebugs greppteknologi för de halaste förhållandena. En BUGrip®-sula är gjord av en speciell gummiblandning med 15 till 19 integrerade karbidståldubbar. Designen på dubbarna tillsammans med gummits egenskaper ger de här dubbarna en dynamisk funktion. Dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is.

Lite inspiration från Icebug och deras skokollektion.

Detaljer
 • Kön: Herr
 • Aktuell i vårt sortiment: 2016
 • Produktnummer: 460643
Omdömen 0


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken