Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vi gör plats i lagret! | Passa på att fynda - Upp till 70%

Företagskund

Icebug

78 Produkter
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Icebug
Icebug

Icebug - Safe Grip, Free Mind

Sedan starten år 2000 har den grundläggande idén varit att ett par Icebugs ska öka möjligheten till utomhusaktiviteter. Framförallt under vintern, när rörelsefriheten begränsas av risken för att halka. Det visas tydligt med BUGrip-teknologin som bygger på dubbar som rör sig in och ut ur sulan och ger optimalt allroundgrepp.

Sortera
 
sida 1 av
2

Möjliggör en aktiv vinter

Icebug har som mål att göra det möjligt för människor att genomföra fler aktiviteter utomhus på ett mer bekvämt sätt – inte minst under vintern, då många på goda grunder känner sig begränsade i sina möjligheter på grund av risk för halka. Man har därför utvecklat en rad olika innovationer för skor som hjälper i situationer utomhus som inte är idealiska. Den unika och enastående BUGrip-teknologin är ett av märkets flaggskepp, och har dubbar som rör sig in och ut ur sulan för att öka greppet på bästa sätt oavsett underlag.

Ökar trivsel OCH prestation

Med Icebug skor som man kan lita på kan man lägga fokus och energi på de spännande och roliga fysiska utmaningarna, i stället för att oroa sig över yttre faktorer. På så vis blir aktiviteterna mer trivsamma, eftersom man kan slappna av, och man får även bättre möjligheter att prestera och utvecklas i sitt idrottande. Att investera i riktigt bra skor kan därmed vara något som man får enorm utdelning av på många plan över tid.

Icebug är ett helt fristående svensk skoföretag från Göteborg som lanserades 2001 och har vunnit stor mark på marknaden under den tid de funnits och snabbt fått en mycket stor och trogen kundgrupp. Man sätter värde i kreativitet och innovation.

Icebug skor online

Med olika aktiviteter kommer olika material

Icebug har 4 olika membran för sina skor, outdry som innebär att ett membran, liknande det som finns i skaljackor, som är insytt innanför det yttersta lagret av Icebug skon vilket gör den helt vattentät utan att skorna drar på sig extra vikt.Non absorbing, rätt och slätt att Icebug skorna inte suger åt sig fukt och väta i lika stor utsträckning som andra material gör.Waterproof, innebär att dina Icebug är 100% vattentäta, detta är antingen outdry membranet eller det egen producerade BUGdri. Icebug kängor och kraftigare skor säljs med den här märkningen.Water resistant, är Icebug skor som är behandlade för att vara vattenavvisande och ska inte blandas ihop med vattentäta skor. Skorna kan bli blöta vid kraftigt regn eller om man går ner i en djupare pöl. Men skon klarar regn och fukt i en större utsträckning än Icebug utan den här märkningen.

Hos Addnature handlar du dina Icebug tryggt och med snabb leverans

Addnature erbjuder fri frakt och fri retur sedan många år tillbaka. Detta för att du ska känna att du ledigt kan beställa hem ett par Icebug skor, i detta fallet, hos oss utan på något sätt binda upp dig helt på ett par skor som du inte testat i butik. Vi har 365dagars öppet köp, prisgaranti och lagervaror kan skickas inom 24h antingen via post eller DHL. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken