Epic gear

Epic gear
Epic meaning particularly impressive or remarkable. ”the climb last night was epic.”
Gear meaning equipment or apparatus that is used for a particular purpose. Like ”I would never survive without my camping gear.” Together ’epic gear’ forms a noun describing the epicness of the equipment provided by Addnature.

Det är utrustningen som varit med oss till toppen, ner i en avgrund och sedan upp igen. Det är prylen vi vägrar släppa taget om, plagget som har vindpinats tillsammans med oss och tältet som skyddat oss otaliga nätter i oturligt väder. Det är utrustningen som får oss ut igen nästa dag och den som aldrig sviker oss på en expedition.

De här produkterna – som vi har testat och älskat – har äntligen fått ett eget segment, som vi har valt att kalla EPIC GEAR. I ett redan noga utvalt sortiment är EPIC GEAR ett tillskott, en ytterligare kvalitetsstämpel på någonting vi vill framhäva lite extra. Håll utkik efter symbolen.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat