Addnature presenterar

The Nordic Outdoor Blogger Awards 2017

The Nordic Outdoor Blogger Awards 2017

Addnature/Campz presenterar Nordic Outdoor Blog Awards 2017

I samarbete med Haglöfs

Vilken blogg inspirerar dig till att springa ut utomhus så fort du börjar läsa det senaste blogginlägget? Vems bilder gör att du drömmer om ändlösa äventyr ute i naturen? Just nu är vi på jakt efter den bästa utomhusbloggen i Norden!

Rösta på din favoritblogg här!

Rösta på din favorit-outdoorblogg. De 3 bloggarna med flest röster belönas med ett pris.
2. Bloggen med flest läsare i varje nordiskt land går vidare till finalen.
3. I finalen väljer Haglöfs vinnaren som då utses till "The Best Nordic Outdoor Blog 2017"

Om Nordic Outdoor Blog Awards 2017

Vinnaren av titeln Nordic Outdoor Blogger 2017 är en outdoor-entusiast som regelbundet inspirerar sina läsare till att utforska den vackra naturen som finns runt omkring oss. Bloggaren delar med sig av inspiration, information och tips på ett sätt som engagerar och motiverar följarna till att leva ett mera aktivt liv.

Nordic Outdoor Blog Awards 2017 är uppdelat i två omgångar:

1:a omgången-  “Bästa outdoorbloggen i Sverige” 

De första omgången sker i varje land. I varje nordiskt land – Finland, Sverige, Danmark och Norge – kan läsarna rösta på deras favorit bland outdoorbloggarna från en lista med nominerade från varje land. Bloggen som får flest röster i varje land går vidare till finalomgången.

 • Nominera din egna blogg eller din(a) favoritblogg(ar) från: 13/11/2017 till 19/11/2017
 • Rösta på din favoritkandidat under perioden: 20/11/2017 – 03/12/2017
 • Vinnaren från varje land annonseras: 05/12/2017

Finalomgång – “Best outdoor blog in the Nordics”  

Bloggarna med flest röster från varje land utgör TOPP 4 och tävlar i finalomgången. Vinnaren utses av en jury med outdoorexperter från Haglöfs och utses till “Best Nordic Outdoor Blog 2017”.

Vinnaren annonseras: 12/12/2017

Så här deltar du

 

BLOGGARE – Klicka här för att få reda på hur du kan vinna!
Först och främst, grattis till nomineringen! Din blogg har klarat kvalificeringen och tävlar nu för utmärkelsen som Nordens bästa utomhusblogg. Detta är vad du behöver göra:

 1. Ladda ner emblemet och lägg till det i din blogg
 2. Få dina läsare att rösta på dig tävlingssidan
 3. Sprid ordet och få ännu flera till att rösta!

Priser för bloggare:

Plats 1: Haglöfs L.I.M III jacka (värde 2500kr)

Plats 2: Presentkort á 1500kr på Addnature

Plats 3: Presentkort á 1000kr på Addnature

Slutvinnaren, “Best Nordic Outdoor Blog 2017” vinner äran av att få kalla sig nordens bästa outdoorbloggare enligt Addnature/Campz 🙂

LÄSARE – Klicka här för att få reda på hur du kan rösta och därmed vinna ett presentkort!
Om du vill delta i vår tävling för de som röstar, ange din e-postadress under röstfältet och motivera varför du förtjänar att vinna ett av 5 presentkort á 200kr på addnature.com med max 50 ord.

 

Se de nominerade här och rösta på din favorit!

Våra vinnare!

Stort grattis till topp 3 i vår tävling och tack till alla som deltog i vår tävling!

Annelie Pompe - Annelieadventures.com
Annelie Pompe - Annelieadventures.com
Linnea Edmark - lanclin.com
Linnea Edmark - lanclin.com
Angeliqa Mejstedt -
Vandringsbloggen.com
Angeliqa Mejstedt - Vandringsbloggen.com

Röstningen är avslutad!

Vilka är de andra nominerade i Norden? Tjuvkika här!

Tjuvkika på de andra nordiska nominerade i Finland, Norge och Danmark här nedan.

Mer information

Viktiga datum

 • Nomineringsrundan: 13/11 – 19/11
 • Röstning: 20/11 – 03/12
 • Topp 3 i varje land annonseras: 05/12
 • Den nordiska vinnaren annonseras: 12/12

Villkor

Villkor

Internetstores GmbH (hädanefter Internetstores), håller en tävling som kallas “Nordic Blogger Awards 2017” via webbsidan: addnature.com/no/fi & campz.dk

(hädanefter kallad “Webbsidan”). Både deltagande och bidrag i den här tävlingen omfattas av följande bestämmelser:

Genom att delta i tävlingen, godkänner alla deltagarna att vara bundna av följande villkor och tävlingsvillkor:

 

 • 1 Registrering

För att anmäla sig till tävlingen måste deltagarna ange deras utvalda bloggs URL och kontaktinformation på tävlingssidan i enlighet med tävlingsvillkoren som beskrivs i § 2. För att kunna kontakta en deltagare, behöver Internetstores deltagarens namn och e-postadress. Deltagaren är ansvarig för att informationen är korrekt angiven på tävlingssidan.

Genom att anmäla sig till tävlingen godkänner deltagaren att om hen vinner så kan innehållet som postades av deltagaren gällande tävlingen, så väl som namn och foto på deltagaren, publiceras på [blog], någon av de andra domänerna tillhörande Internetstores, Facebook eller Instagram.

 

 • 2 Tävling

 

 1. Tävlingen löper från [start date] till [end date].
 2. Det kostar ingenting att delta och deltagarna behöver inte göra ett inköp för att delta.
 3. Genom att anmäla din blogg till tävlingen, godkänner du tävlingsvillkoren.
 4. För att ha en chans till att vinna [prize] måste alla deltagarna fylla i de obligatoriska fälten på röstningssidan, godkänna villkoren och klicka “rösta nu”: [link to blogpost].
 5. För att vinna Nordic blogger Award måste de nominerade se till att de får så många röster som möjligt då priset går till den blogg som får flest röster. De nominerade ska använda HTML- “Rösta på mig” -knappen för att uppmuntra folk att rösta på dem.

 

 • 3 Deltagande i och uteslutande från tävlingen
 1. Automatiskt deltagande via en tävlingsrobot eller deltagande genom någon form av tävlingsklubb är inte tillåtet. Det samma gäller för felaktig deltagande, om detta var avsiktligt.

 

 1. Internetstores förbehåller sig rätten att diskvalificera deltagare som bryter mot villkoren. I sådant fall kommer deltagaren i fråga inte kunna vinna tävlingen.

 

 

 1. Deltagare som använder otillåtna eller vilseledande medel för att manipulera systemet för att ge sig själva en konkurrensmässig fördel kommer också att uteslutas från tävlingen. I detta fall kommer vinnaren nekas rätten till priset, som även kommer återkrävas om nödvändigt.
 • 4 Priser och vinnare
 1. Personer vars webbsidor har nominerats kan vinna priser som inkluderar följande:

[LIST OF PRIZES]

 

 

 1. Vinnarna i röstningen blir informerade [INSERT END DATE].

 

 1. Slutvinnaren av Nordic Blog Award koras av en jury och utifrån det samlade antalet röster. Vinnaren blir informerad via e-post inom 2 dagar efter att vinnaren utsetts.
 2. Deltagarens rätt till ett pris blir ogiltigt om utdelning av priset är omöjlig på grund av att det antingen inte går att informera vinnaren eller leverera priset och det inte lyckas efter upprepat försök inom 5 dagar efter att vinnaren utsetts.

Om en vinnare ombeds att svara och inte gör detta inom 5 dagar efter att ha informerats om priset, förfaller rätten till priset och en ny vinnare utses. Deltagarna är ansvariga för att lämna rätt kontaktinformation.

 1. Priserna kan bara lösas in av vinnaren och kan inte föras över till någon annan person. Kontant utbetalning på motsvarande summa är inte möjlig. Presentkort kan inte kombineras med andra presentkort och rabatter och kan bara användas en gång. Avfärdande av pris eller villkor leder till att priset undanhålls.

 

 • 5 Tidigt avlysande av tävlingen

Internetstores förbehåller sig rätten att avlysa eller avsluta tävlingen när som helst utan att informera på förhand. Internetstores kan särskilt avsluta tävlingen vid tekniska problem

(t ex datavirus, manipulation eller hård/mjukvaruproblem) eller om tävlingen inte på grund av juridiska grunder, kan genomföras. Om en deltagare är orsak till att tävlingen avlyses eller avslutas, kan Internetstores kräva ersättning för skador.

 

 • 6 Dataskydd
 1. Genom att delta i den här tävlingen, godkänner deltagarna att den personliga information som de uppger lagras i Internetstores register och används för genomförandet av den här tävlingen. Deltagarna samtycker till att förse Internetstores men den information som krävs för organiseringen av tävlingen.
 2. Deltagarnas personliga information kommer endast användas för deltagande i tävlingen, i enlighet med § 1 i dessa Villkor och i enlighet med gällande lagstiftning. Internetstores har rätt att vidarebefordra personlig information till tredje part för leverans av priset. Information lämnas inte till någon tredje part som inte är involverad i organiseringen eller genomförandet av tävlingen. Undantaget till denna regel är att, vid behov, kan information lämnas ut till behöriga myndigheter i enlighet med lagstadgade skyldigheter.
 3. Vid begäran kommer Internetstores informera deltagarna om den personliga information som lagrats av Internetstores under tävlingen och kommer justera, komplettera och radera vid begäran från deltagaren. I detta fall räcker det med en skriftlig begäran. Skicka begäran till [INSERT ADDRESS]

 

 • 8 Övrigt
 1. Internetstores agerar i enlighet med gällande lagstadgade villkor för tävlingar.
 2. Potentiella krav gällande inlösning av priser är ogenomförbara.
 3. Deltagare som önskar lämna ett klagomål gällande tävlingen kan skicka klagomålet via post till

[INSERT ADDRESS]

Om Addnature
Addnature är en av Sveriges ledande online återförsäljare i utomhus- och äventyrsbranschen. Vi erbjuder ett stort sortiment med allt du behöver inom camping, klättring, skidåkning, vandring, cykling och alla typer av utomhusaktiviteter. Vad du än är intresserad av, så ser vi till att du hittar exakt det du letar efter i våra butiker.

Kontakta oss: Har du frågor, kommentarer eller annan input? Tveka inte att höra av dig till oss via e-mail på: [insert email addresses]

Lycka till!