An Environmental Mission

An Environmental Mission

Fjordar, skyhöga berg, perfekta vågor och kritvita stränder. Norge är ett hörn av världen som kantas av oblyga och otroliga naturmiljöer. Det är här familjeföretaget Norrøna under sina fyra generationer har hittat sin inspiration och grunden för den starka viljan att göra medvetna val. För utan naturen, inget friluftsföretag.

Att vara helt miljövänlig i dagens klädindustri är nästintill omöjligt. Alla plagg lämnar på något sätt ett footprint, från materialframställningen, genom produktionen till färdig produkt. Det kan till exempel visa sig i högre koldioxidutsläpp eller i mer vattenåtgång. Det kanske låter lite nedslående, men genom att göra medvetnare val kan du komma långt, någonting som Norrøna ständigt strävar efter. De tror på att det enda sättet att driva ett företag är med en hållbar plattform och att varje dag sträva efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda sin hemmiljö. Nu bjuder de in till visning bakom kulisserna genom miniserien "An Environmental Mission". I sex delar berättar de om sin Road Map, footprints, hållbara material och produkter samt blickar mot en miljövänligare framtid.

Without nature, there’s no us.
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat