Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Jackson Hole

11 Produkter
Kategorier
Pris i kr
Jackson Hole

Jackson Hole Originals

JACKSON HOLE ORIGINALS är namnet på en serie ytterplagg som inspirerats av de tidiga äventyrarna och den kunskap som bara verkliga erfarenheter kan ge. Märket är svenskt och grundarna har tidigare designsuccéer som Mountain Works och Ocean Works bakom sig. Inspirationen har de hämtat från Jackson Hole Valley, Wyoming, USA. Orten som fått sitt namn efter David Edward Jackson som slog sig ner på platsen på 1822-talet. Höga, branta berg på alla sidor gör att lugna vinternätter kan bli extremt kalla med temperaturer neråt -50 C vilket alltid ställt höga krav på funktionella kläder i Jackson Hole.

Sortera
 
sida 1 av
1

Jackson Hole

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Jackson Hole har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Jackson Hole i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Jackson Hole inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken