Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! | Till vår FAQ
100 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

K2 Coomback 104 Ski

ID: 547524

2 395 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

 • Välj Storlek
 • Välj Storlek
  170cm - Slutsåld
  2 395 kr
  177cm - Slutsåld
  2 395 kr
  184cm - Slutsåld
  2 395 kr
Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
100 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Värt att veta

K2 Coomback 104 Ski

All-aroundskida för hela säsongens toppturer

Coomba 104 är en hyllning till den legendariska skidåkaren Doug Coombs. Med sin 104 mm breda midja ger Coomba en perfekt balans för optimal prestanda i alla förhållanden. Den är lätt nog att tura med, men tillräckligt tålig för riktigt tuffa åk. Coomback 104 har en rad smarta detaljer för att göra din upplevelse helt perfekt; både på väg upp- och nedför berget.

Skidan är utrustad med en All-Terrain Rocker som är designad för alla typer av skidåkare, oavsett nivå. Denna profil har en förhöjd spets och bakdel för flexibel och mjuk prestanda i snön, samt en välvning undertill för god kraftöverföring i de mer krävande förhållanden. Skidans PowderTip är utformad för att du ska kunna maximera ditt åk och samtidigt minska böjning av spetsen. Directional Taper ger en bredare spets än bakdel maximerar skidornas prestandan i brant lutning nedför. Nytt är K2's fästsystem Z-clip skin för stighudar som både är snabbt och enkelt att använda.

Kärnan är tillverkad av kejsarträ och lönn som tillsammans ger en lätt och slitstark skida. Kärnan omsluts av Carbon Web som består av kolfiber invävt i glasfiber för maximal slitstyrka och låg vikt. Det ger en förbättrad sväng initiering och bättre prestanda på hård snö.

Specifikationer (177cm):
Dimensioner: 122-104-136 cm
Radie: 23 m
Vikt: 1650 g

VI HJÄLPER DIG GÄRNA MONTERA! - Har du köpt både skidor och bindning och behöver hjälp att montera? Välj ”Hämta i butik” vid checkout så ringer butiken upp dig när de fått in produkterna för att diskutera montering. Dina färdigmonterade skidor finns sedan att hämta i butiken.

På detaljnivå

Användningsområde
Alpin skidåkning - Freeride, Topptur
Kön
Herr, Dam
Material
Trä, kolfiber, glasfiber
Aktuell i vårt sortiment
2016
Produktnummer
547524

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat