Addnature
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Kamik
Kamik
Kanadensiska Kamik är ett familjedrivet företag med en historia på över 100 år. Företaget skapar skor och kängor för hela familjen. Plagg som låter dig njuta av naturen i alla väder.

Kamik

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Kamik gör kvalitetskängor som klarar extrem kyla

Kamik är ett kanadensiskt familjeföretag som har funnits i över 100 år och tillverkar kängor av hög kvalitet för alla åldrar. Att ha sköna och värmande kängor på sig är snudd på ovärderligt när helst man befinner sig utomhus under längre perioder vintertid i extrema fall kan det vara ett nödvändigt skydd mot förfrysning, och det är alltid en förutsättning för att hålla sig bekvämt varm.

Kamik skor online

Ett val som ständigt gör sig påmint

Att välja rätt kängor är naturligtvis extra viktigt för dig som gillar att ge dig ut på olika typer av utflykter i vinterklimat, och därmed inte heller har möjlighet att gå in och värma dig när och om du behöver det. Kängor är med andra ord något som du har stor glädje av att investera lite extra i, för i princip varje sekund som du bär dem märker du av vilket val av kvalitet du gjort. Du kan även med fördel köpa flera olika kängor för att ha perfekta kängor för olika typer av väder och förhållanden utomhus.

I vårt sortiment från Kamik har vi kängor specifikt utformade för såväl män som för kvinnor, och flera olika alternativ för varje kön.

Här följer ett utdrag bland våra artiklar från Kamik:

Herr

 • Ms Alborg, Rejäla kängor för män, som håller foten varm i temperaturer ända ned till 50 minusgrader! Ovandelen består av vattentätt nubukläder och nederdelen av hållfast gummi. Passar för till exempel scooteråkning eller långpromenader under vintern. Har antibakteriellt innerlager.
 • Ms Centigrade. En mycket varm känga i herrmodell som har en slitstark ovandel av nylon och en nederdel av vattentätt gummi med en sula med greppvänligt mönster. Fyra lager inuti skon som isolerar, skyddar mot bakterier och transporterar bort fukt.
 • Ms Frontrange. En riktigt klassisk herrkänga av kanadensisk traditionell design. Vattentäta och har tejpade sömmar vilket hjälper till att hålla värmen. Passar för scooteråkning, långpromenader och andra aktivteter i kylan. Tre lager som isolerar, för bort fukt och motverkar bakterier. Överdel av vattentätt skinn och nederdel av vattentätt mjukt gummi.
 • Ms Oslo WP. Varma kängor i herrmodell som passar utmärkt för isfiske, scooteråkning och liknande. Slitstark överdel av nylon, rymmer tjocka byxben (till exempel overaller) och tjock innersko med extra innersula som klarar av temperaturer ner mot 60 minusgrader. Tre lager som skyddar och värmer.

  • Dam

   • Ws Greenbay 4. En mycket prisvärd känga i dammodell. Har nederdel av gummi och ovandel av nylon som är vattenavstötande. Klarar temperaturer ner till 40 minusgrader. Har fyra lager som samverkar för att värma, föra bort fukt, förebygga blåsor, dämpa och följa underlaget.
   • Ws Snowfling. En smidig och varm känga i dammodell. Av quiltad nylon och mocka, och därmed en fingertoppskänslig avvägning mellan värmande funktion och stilren utformning. En krage av syntetpäls längst upp som på ett smart sätt skyddar mot snöintrång. Klarar kraftiga minusgrader: foten hålls varm ner mot 40! Är vattenavvisande.
   • Ws Snowvixen. En damkänga i klassisk design med god värmande effekt. Av vattenresistent läder och stabil gummisula. Har en urtagbar innersko som är utformad med en termoseffekt: värmen bevaras och kylan stängs ute! Lammullskrage som hindrar snö från att komma in vid benet, och kan snöras åt ordentligt för att sitta tätt.

   Barn

   • Kids’ Husky WP. En kvalitetsstövel för barn. Innersko som för bort fukt och en varm isolering som står pall för 40 minusgrader. Överdel av hållbar nylon som skyddar mot vatten och en hög gummikappa. Kan dras åt längst upp för att skydda mot snö som kommer in i stöveln. Uttagbar innersko av Zylex som för bort fukt och värmer effektivt.