Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Haglöfs Skalbyxor

(12 produkter)

  Kön

Valt:
 •  
 •  

  Storlek

Valt:

  Färger

Valt:
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • -
  Fortsätt

  Genomsnittsbetyg

Valt:
sortera
sida 1 av
1
 
sortera
sida 1 av
1

Brett sortiment och hög kvalité!

Oavsett om du gillar skidåkning, vandring eller kanske klättring i berg, är ett par tåliga skalbyxor bra att ha. Haglöfs är ett välkänt varumärke som tillverkar kvalitetskläder för utomhusbruk. I sortimentet kan du hitta olika varianter av skalbyxor som skyddar dig mot vind och vatten och som samtidigt håller dig varm. Det finns många fördelar med att investera i ett par riktigt bra skalbyxor- du kan använda dem året om och dessutom till många sporter och utomhusaktiviteter. Haglöfs skalbyxor Haglöfs skalbyxor har flera attraktiva egenskaper:
 • Vattentäta
 • Vindtäta
 • Ett membran med täta porer som släpper ut luft
 • Bekväm passform
Eftersom skalbyxorna är lite lösare i passformen kan du utan problem få plats med underställ så att du kan hålla dig varm. När du vistas i naturen kan det hända att ett skyfall överraskar dig. Då är det skönt att ha på sig vattenfasta byxor som gör att du fortfarande är torr. Byxorna är inte heller tunga utan väldigt flexibla och lättviktiga.

Smarta funktioner

Men vad är grejen förutom att skalbyxorna är vattentäta och vindtåliga? Just Haglöfs satsar alltid på komfort och funktion. Detta märks tydligt i deras olika byxmodeller. De olika skalbyxorna har mängder av praktiska fickor som är placerade på olika ställen beroende på vilken byxmodell du väljer. Fickorna är placerade på ett särskilt sätt så att de alltid ska vara enkla att nå. När du exempelvis klättrar i berg är det viktigt att du på ett smidigt sätt kan komma åt dina fickor. För att du alltid ska kunna vara torr, oavsett hur mycket regn som vräker ned, har Haglöfs tejpat sömmarna. Detta innebär att fukt och väta inte ens kan tränga in vid blixtlås, fickor eller öppningar. En annan bra sak med skalbyxor från Haglöfs är att bensluten har förstärkningar. Att ta på sig pjäxor eller kängor och ta av och på sig byxorna kan slita rejält på bensluten. Med den extra förstärkningen slits inte byxorna på samma sätt. Dessutom har många av byxmodellerna avsmalnande benslut. Detta är väldigt praktiskt för dig som klättrar eller åker skidor, eftersom byxorna inte glider upp lika lätt.

Snygg och komfortabel

När det kommer till utomhusaktiviteter är komforten det viktigaste. Om du inte är bekväm i dina kläder kommer du förmodligen inte tycka att utomhusaktiviteten är lika rolig. Med bekväma och tåliga skalbyxor från Haglöfs kan du vara bekväm samtidigt som du är snygg. Även om utseendet inte är lika viktigt som komforten är det såklart ändå ett plus. I sortimentet kan du välja bland alla tänkbara färger och modeller.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken