Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs Dun- & Syntetjackor (66 produkter)

Kön

Valt:

Storlek

Valt:

Färger

Valt:

Pris (kr)

  • -
    Fortsätt

Genomsnittsbetyg

Valt:
Sortera
sida 1 av
2
 
Sortera
sida 1 av
2

Håll värmen med Haglöfs dunjacka

Om du gillar att ägna dig åt vinteraktiviteter, eller om du helt enkelt bara är ute efter en varm och skön jacka inför vintern, är Haglöfs dunjacka ett smart alternativ. Haglöfs dunjacka är tillverkad av äkta gåsdun och den har dessutom ett yttertyg som är vindtätt. Något som kännetecknar just Haglöfs kläder är deras funktionalitet. Haglöfs är mer än bara design, i plaggen finns nämligen många smarta funktioner och användningsområdena är stora. De dunjackor från Haglöfs som du hittar hos oss är varma, sköna och tar dessutom väldigt liten plats. När du ska ägna dig åt vintersporter som exempelvis skidåkning eller vandring i bergen är det skönt att slippa bära på onödig tyngd. Med en Haglöfs dunjacka håller du dig både varm och torr, samtidigt som du slipper bära på en tung jacka. Gåsdunet som används till Haglöfs dunjackor är ett varmt och lättkomprimerat material. Dessutom är yttertyget rivtåligt och DWR-behandlat. Denna behandling gör att jackan avvisar vatten och håller dig torr. Dunjackorna är av kort modell, vilket är skönt om du ska träna eller åka skidor. På så sätt är inget tyg i vägen för dina ben. Haglöfs gör förutom kvalitativa dunjackor även:
Haglöfs dunjacka
  • Termobyxor
  • Ryggsäckar
  • Skaljackor
  • Skor

Smarta funktioner

Med en Haglöfs dunjacka får du smidigt med dig viktiga saker som mobiltelefon och pengar. Jackan har nämligen både handfickor med blixtlås samt en dold bröstficka. En av de riktigt smarta funktionerna på just Haglöfs dunjacka är att den kan bli otroligt liten. Om du exempelvis ska ut och resa, eller helt enkelt inte vill ha på dig jackan, kan du smidigt packa ihop den och förvara den i jackans egen ficka. Haglöfs är mästare på att skapa plagg med hög kvalitet och många funktioner, samtidigt som de kan komprimeras så att de tar minimal plats. En Haglöfs dunjacka är inget undantag. Jackan väger endast 250 gram och du kan ha den både under en tjockare tröja eller som ytterjacka. Eftersom du förmodligen har på dig dunjackan i kylan kommer de elastiska ärmsluten väl till pass. Dessa ser till att ingen kall luft eller snö kommer in i ärmarna. En annan smart sak med just ärmarna är att de är förböjda. Detta gör att jackan sitter bekvämt och redan är formad efter den naturliga rörelsen som armarna gör. Blixtlåset går hela vägen från hakan ner till jackans slut och på insidan har det en vindklaff vilket gör att ingen kyla tränger in genom dragkedjan.

Snyggt, skönt och smart

Hos oss kan du köpa Haglöfs dunjacka i många storlekar och fina färger. Välj att matcha jackan med övriga plagg eller bryt av helt och hållet med en mer iögonfallande färg. För dig som älskar vintersporter och som vill ha en kvalitativ dunjacka, är en Haglöfs dunjacka ett bra val. Jackan håller sin passform och kvalitet år efter år och den blir inte ful om du exempelvis bär skidorna över axeln. Förutom till skidåkning passar jackan även utmärkt till bergsklättring, vandring eller andra sportsliga aktiviteter där du behöver hålla dig varm, torr och bekväm.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken