Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! | Till vår FAQ
100 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

2XU Strumpor

2 Produkter
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
2XU
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • 2XU VECTR Light Cushion Full Socks white/grey white/grey
  2XU
  VECTR Light Cushion Full Socks white/grey
  445 kr 405 kr
  • Finns i flera storlekar!
  2XU VECTR Light Cushion Full Socks white/grey
 • 2XU VECTR Light Cushion Full Socks black/titanium black/titanium
  2XU
  VECTR Light Cushion Full Socks black/titanium
  445 kr 345 kr
  - 22 %
  • Finns i flera storlekar!
  2XU VECTR Light Cushion Full Socks black/titanium

Orka mer och återhämta dig bättre!

För att kunna ge allt på träningen och prestera ditt bästa är valet av kläder oerhört viktigt. Om du har skor och kläder som skaver eller som inte sitter bekvämt, kommer du inte att orka ge allt. Byxor, linnen och jackor är väldigt viktiga, men något som kanske är ännu viktigare än valet av skor och strumpor. Om du har obekväma skor kommer du inte kunna träna särskilt länge. 2XU är ett företag som tillverkar outdoorkläder och strumpor av högsta kvalitet. 2XU strumpor är ergonomiskt utformade och ger ett optimalt stöd för hela foten och vaden. Strumporna ökar blodcirkulationen i fötter och vader vilket gör att dina muskler återhämtar sig snabbare. När man springer går det en stöt genom musklerna, något som är väldigt påfrestande. Genom att ha ergonomiskt utformade strumpor från 2XU slipper dina muskler överbelastning.

Ventilerar och skyddar

2XU strumpor är perfekta i passformen eftersom de är sydda efter vänster- respektive högerfoten. På strumporna finns ventilationspaneler som luftar dina fötter under träningen. Att ha torra och varma fötter är A och O för att kunna vara bekväm under träningspasset. Förutom en skräddarsydd strumpa är 2XU strumpor även skapade för att ge foten ett maximalt stöd. Det är därför strumporna är utrustade med extra vaddering under tårna, trampdynan och hälen. Eftersom strumporna ger optimal kompression skyddar de även mot blodproppar. Många gillar till exempel att flyga med kompressionsstrumpor, eftersom benen annars blir svullna.

2XU strumpor online Detta är hemligheten:
 • Cirkulär vävteknik som ger optimal kompression
 • Unik temperaturreglering
 • Ergonomiskt utformade och minskar muskeltrötthet
 • Behandlade med antibakteriellt medel

Varför strumpor?

Vad många inte känner till när de väljer strumpor är att strumpans egenskaper har stor påverkan på komforten under träningen. Många som springer eller utövar tyngre träningspass belastar musklerna väldigt mycket. Genom att använda 2XU’s strumpor får du inte bara ett bättre stöd, dina muskler kommer även att syresättas och återhämta sig snabbare. Eftersom musklerna återhämtar sig snabbare än vanligt kan du träna mer och oftare. Detta är en av de stora anledningarna till varför exempelvis elitidrottare använder kompressionsstrumpor. En del som promenerar raskt eller springer kan få problem med benhinnorna och kramp i vaderna. Genom att använda 2XU strumpor kan problemen mildras. En del blir helt av med kramperna tack vare stödet och trycket från strumporna. 2XU tillverkar många kompressionsstrumpor med bra egenskaper. Här kan du köpa smarta och snygga strumpor i färger som rosa, grönt, svart och gult. Se även till att använda bra skor när du tränar, eftersom fötterna annars kan bli felbelastade.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat