Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Merino Underställströjor (335 produkter)

Kön

Valt:

Märke

Valt:

Storlek

Valt:

Barnstorlek

Valt:

Färger

Valt:

Pris (kr)

  • -
    Fortsätt

Genomsnittsbetyg

Valt:

Vi kallar det magisk merinoull

Merinoullen har stått pall under långa kalla vintrar och på utsatta bergssidor i stekande sol. Det fälttestade naturmaterialet har alla funktioner vi vill ha i ett funktionsplagg. Det är temperaturreglerande, lätt, snabbtorkande, naturligt odörhämmande och mjukt mot huden.

Tack vare merinoullströjornas olika tjocklekar så finns en tröja för varje årstid och varje aktivitet. Regeln som gäller är att ju högre siffra per kvadratmeter tyg desto varmare blir du. Vi har för enkelhetens skull kategoriserat dem i tjocka, tunna och supertunna - testa så förstår du!

Sortera
sida 1 av
6
 
Sortera
sida 1 av
6

Merinoull, kläder för året om!

Merinoull ullet produceras ifrån Merino-fåret som ursprunglingen kommer ifrån Spanien. I sammanhang med merinoull pratar man om Nya Zeeland som det land som producerar, men det lands om har flest merinofår är egentligen Australien. Merinoullen vi har i vårt sortiment köps endast in av varumärken som garanterar merinofårets välbefinnande och som inte utsätts för onödig stress eller skadas på något sätt. Nu avlas merinofår fram för att producera en speciellt fin ull. Merinoullens kvalité påverkas mycket av miljön fåret lever i, med stora betesmarker, motion och föda spelar en stor roll. Och utan kvalitétsull kommer inte plagga hålla samma klass eller hållbarhet.
Merinoull online

Fördelar med merinoull

  • Merinoull reglerar kroppstemperaturen åt dig. Det värmer utan att överhetta tack vare att materialet släpper igenom en del av värmen.
  • Fukt (svett) leds bort från kroppen så känslan av att vara blöt avtar.
  • En viss mängd väta stannar kvar i tyget men till skillnad från bomull håller den din temperatur så risken för nerkylning minskar.
  • Ullets naturliga fett är antibakteriell, så odörer håller sig borta.

Perfekta plagget för aktiviteter

Alla dessa punkter som nämns ovan gör merinoullet det perfekta materialet att ha närmast kroppen när man tränar, åker skidor, vandrar eller när man vill ha något skönt mot kroppen. Tack vare sina finer fibrer gör merinoullet även bra för tillfällen när man inte vill se helt nedklädd ut. Under sommarhalvåret kan de tunnare merinoulls kläderna fungera svalkande då de transporterar bort väta och luftar skönt. En annan fördel är att plaggen inte luktar illa direkt tack vare ullfibrets egenskaper av att verka antibakteriellt, ibland räcker det med att hänga ut plagget på vädring istället för att slänga det i tvätten direkt. Här finns alltså tillfälle att minska påverkningen på miljön och bara tvätta upp när det verkligen behövs. Det är inte ovanligt att höra äventyrare säga att de använder ett underställ per expedition då de kan enkelt vädras ut och odören är som bortblåst!

Vårt sortiment

Vi på Addnature älskar merinoull, det märks rätt snabbt i den här avdelningen och vi har tagit in tröjor, byxor, underkläder och underställ i mängder, just för att det är en så bra produkt! När du väl börjat använda den här typen av underställ eller t-shirts så är det svårt att ta på sig sin bomull eller syntet igen. Detta kommer troligtvis inte vara ett köp du ångrar, förutom beroende-faktorn då, och givetvis har vi öppetköp, fri retur och prisgaranti på våra produkter. Gör din kropp en tjänst och köp merinoull!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du me