Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

25% extra rabatt på underställ! - Unna dig ett ställ för aktiviteter morgon till kväll | KOD: ADVENT3

Företagskund

Klättermusen

Klättermusen grundades vid en lägereld, ur drömmen att med stort miljöengagemang skapa friluftskläder och utrustning för extrema aktiviteter - som klättring och vinterexpeditioner. Det Årebaserade märket har banat väg för användandet av återvunna och ekologiska material, bland annat genom användning av nylon från fiskenät i ryggsäckarna.
Nyheter från Klättermusen

Läs mer om Klättermusen

Klättermusen MFR - Mass Flow Resistance System

Klättermusens MFR system hjälper dig att avgöra vilken utrustning som passar för ditt nästa äventyr. Systemet gör det lättare att välja utrustning utifrån aktivitet och väder.
Modern friluftsutrustning utvecklas i flera olika material med olika typer av funktioner. Andingsförmågan är en viktig egenskap som Klättermusen lägger stor vikt vid i arbetet med att ta fram nya material med optimalt väderskydd för tuffa väderförhållanden. MFR-systemet är skapat för att hjälpa till att hitta rätt plagg med målet att hålla dig varm och torr.
Mass Flow
Konceptet Mass Flow är en teknisk beskrivning för hur lätt luft passerar genom materialet.
Resistance
Motståndet i ett material avgör hur mycket av den omkringliggande luften som kan tränga igenom plagget och kyla ner dig. Motstånd anger även hur effektivt fukt transporteras bort från din kropp. Ju högre motstånd, desto mer luft kommer att stanna kvar och hålla dig varm, men fukt kommer transporteras bort med lägre effektivitet.
System
När klättrare bestämmer vilken utrustning som ska packas ned spelar både väderfaktorer och klättringens tekniska utmaning in i beräkningen. Att packa ner allt är sällan ett alternativ, det är därför Klättermusen har delat in deras utrustning i ett system. Genom att kombinera utrustning med olika MFR-värden går det att anpassa valet av utrustning till ditt stundande äventyr.

Klättermusen

386 Produkter
Sortera