Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Le Chameau

(1 produkt)
Valt:
  KATEGORIER

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Fortsätt
Le Chameau

Le Chameau

Franska Le Chameau tillverkar exklusiva, handgjorda stövlar sedan 1927. Deras stövlar, skor och kläder är skapade för dig som älskar landsbygden, jakt, ridning, fiske eller helt enkelt bara är en friluftsmänniska med stil. Tidlös, elegant design med naturliga råvaror av högsta kvalitet borgar för produkter som du kan lita fullt ut på, i alla väder.

SORTERA
sida1av
1
 
SORTERA
sida1av
1

Le Chameau producerar handgjorda stövlar med fantastiskt kvalitet

Stövlar är mycket användbara i många situationer, men tyvärr saknar många stövlar som är så pass eleganta och fotriktiga att de känner sig bekväma med att bära dem i alla situationer som de skulle önska. Så behöver det dock inte vara, för det finns stövlar på marknaden som håller riktigt hög kvalitet i allt från design till material och funktion. Då blir stöveln ett smidigt fotdon som man kan ha på sig i många sammanhang där man önskar ett rejält och/eller värmande skydd för foten och en del av benet. Det gäller för många situationer på landsbygden, i friluftsliv, fiske, jakt, ridning och så vidare. Att investera i stövlar av hög kvalitet är därmed något man kan ha stor nytta av under lång tid, och man kan även överväga att köpa flera kvalitetsstövlar för olika sammanhang, till exempel olika utomhustemperaturer.
Le Chameau från Frankrike tillverkar riktigt exklusiva, handgjorda stövlar och har en nästan åttio år lång tradition av detta. De använder naturgummi av mycket hög kvalitet i sin tillverkning.

Vi har flera modeller från Le Chameau i vårt sortiment:
Le Chameau online

  • W's Vierzon. En stilig dammodell i hög kvalitet. Ytter- och mellansula med mycket gott grepp och en mycket hög bekvämlighet med en god passform och rörelseupplevelse. Denna modell passar allra bäst i temperaturer över nollan. Den har med andra ord fördelen att den inte blir för varm i milda temperaturer, men den ger ändå ett säkert skydd mot viss kyla, samt mot vind, väta och stickiga underlag. Foder av jersey, hälften polyester och hälften bomull. Stövelskaftet har en justerbar vattentät kil som gör det enkelt att ta på och av stöveln.
  • M's Vierzon. Herrmodellen av Vierzon, som har samma egenskaper som damvarianten, men med en herrpecifik utformning.
  • Vierzon Junior. Den populära modellen Vierzon finns även i barnstorlekar.
  • W's Vierzon II. Ytterligare en variant av Vierzon med seriens goda egenskaper. Denna modell är av damvariant och har en härlig röd färg.
  • W's Vierzonord. Dammodell. Vierzonord passar till skillnad från Vierzon-serien för riktigt kallt väder. Är därmed till exempel ett utmärkt val för jägare under vintern eller den som gillar friluftsaktivteter även under denna del av året. Har ett värmande foder av neopren och dubbla lager under foten för att skydda extra mot kylan från marken. Innersula med skum och aluminiumbelagd filt, som enkelt kan tas ur. Detta har en slags termoseffekt, där värme absorberas och kyla leds bort. Inuti stöveln får man plats med extra tjocka strumpor om man önskar det, i och med att man kan justera skaftet med en kil som är vattentät. Sulorna har ett riktigt bra grepp, som gör dem till ett lämpligt val vid vinterförhållanden.
  • M's Vierzonord. Herrmodellen av Vierzonord, med samma goda egenskaper som närmast ovanstående artikel.

Skickliga hantverkare nyckeln till märkets framgång

Le Chameau har två workshops, en i Pont d'Ouilly i Normandie och en i marockanska Casablanca. På båda orterna arbetar extremt skickliga hantverkare, med samma rigorösa metoder, för att skapa stövlar med unikt hög kvalitet och som är perfekta in i minsta detalj. Tack vare detta kan du få stövlar för hela året som skyddar utmärkt, samtidigt som de sitter bra och harmoniserar med underlaget. När du väl har testat stövlar från Le Chameau kommer du aldrig vilja gå tillbaka till att använda simplare modeller. Kvalitetsskillnaden är helt enkelt så pass stor, och i många miljöer blir den extremt påtaglig. Det gör att man gärna använder Le Chameau oftare än andra stövlar, och slipper undvika aktiviteter på grund av undermålig utrustning.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik