Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Oavsett väder får du 20% rabatt på flera favoritmärken. | Din Rabattkod: OUTDOOR20 | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Våra leveranssätt

Fraktkostnader

LEVERANTÖRPRODUKTTILL 299 KRÖVER 299 KR
Postnord OmbudAlla produkter, ej skrymmande, ej brandfarligt godsfri frakt
Schenker OmbudAlla produkter, ej skrymmandefri frakt
Instabox FörvaringsboxFrämst medelstora och mindre paketfri frakt
Budbee HemleveransAlla produkter, ej skrymmande, ej brandfarligt gods29 krfri frakt
DHL OmbudMindre produkter29 kr9 kr
PostNord HemleveransAlla produkter149 kr
Cyklar, crashpads och annat skrymmandefri frakt
Hämta i butikAlla produkterfri frakt

Vi tar inte ut några fakturerings- eller serviceavgifter.

Du kan välja att hämta ut din beställning hos ett ombud, få den levererat hem eller hämta det i en av våra butiker i Stockholm. 


Instabox

Leverans med digital öppningskod och Bank-ID. Boxarna finns exempelvis vid gallerior, tunnelbanan, 7-Eleven och Pressbyrån. Leveranstid 1-3 vardagar. Leverans även söndagar. Hämta ut paketet själv på platser med långa öppettider utan att köa. Chat med Instabox via en sms-länk. Lämpar sig bäst för små till medelstora paket. Är paketet för stort kommer Instabox att kontakta dig för en lösning.

Utlandsfrakt

Vi levererar endast till adresser i Sverige. Vi förebehåller oss rätten att avbeställa alla paket med utländsk leveransadress.

DHL Service Point

Din beställning levereras av DHL till det utlämningsställe du väljer. Paket som levereras till DHL Service Point aviseras med SMS till det mobilnummer du angav vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Hemleverans – fritt för cyklar och skrymmande gods

Om du väljer hemleverans, eller när din order innehåller en cykel, crashpad eller något annat som är för stort för att skickas som paket till ett ombud, så skickas paketet som skrymmande gods. Om du beställt flera produkter i samma order så skickas de mindre artiklarna för sig, och även de levereras hem till dig. När du valt hemleverans skickas paketet med PostNord till din folkbokföringsadress och innan första leveransförsöket kontaktar PostNord dig via telefon eller sms för att komma överens om en tid (mellan 17:00 och 21:00) då det passar att lämna paketet.

Ej uthämtade paket

Paket ligger vanligen kvar i cirka 14 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud, efter det går de i automatisk retur till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för paket som inte hämtats ut från ombudet. Avgiften (fn 300 SEK) avser kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad. För frågor kring ditt paket, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Undrar du var ditt paket är?

Tänk på att det kan ta upp till 24h från det att din order lämnar oss till att den är sökbar ovan.

PostNord

Din beställning skickas med PostNord och kommer att levereras med MyPack till det utlämningsställe du väljer. MyPack aviseras med SMS till det mobilnummer du anger vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Schenker

Din beställning levereras av Schenker till det utlämningsställe du väljer. Schenker Parcel Ombud aviseras med SMS till det mobilnummer du anger vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Budbee Hemleverans

Hemleverans kvällstid 17-22. Budbee meddelar dig via sms om specifik tid för utkörning, så att du inte behöver vara hemma hela kvällen. Leveranstid: 1-3 vardagar, leverans även söndagar. Chat med Budbee tillgängligt via sms. Möjlighet att ge instruktion om att t ex lämna paket vid dörren.

Leveranstid

Leveranstiderna på hemsidan är uppskattade leveranstider och vi kan inte garantera att varorna skickas från oss inom angivna antalet vardagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. Tiden som anges är antalet arbetsdagar tills vi uppskattar att paketet kommer lämna oss (addnature.com). Sedan tillkommer fraktbolagets leveranstid (oftast 1-3 vardagar).

Eftersom vi inte har alla våra varor på eget lager utan beställer in vissa artiklar efter behov händer det ibland att en leverans blir försenad. Vi kan alltså inte garantera att din beställning kommer fram till en viss dag. Vi kan heller inte ersätta dig vid en eventuell försening. För mer exakt information om statusen på din beställning ber vi dig kontakta oss.

Om någon produkt i en större beställning blir försenad kan vi delleverera din beställning så att du inte ska behöva vänta onödigt länge på resten av dina varor. Vid dessa fall står vi för den extra fraktavgiften.

Varor som vi inte kan leverera och som meddelas vara slut restnoteras inte om inte annat har avtalats. Om du fortfarande vill ha varan måste du i dessa fall beställa den igen vid ett senare tillfälle. Om vi måste avboka något i din beställning meddelar vi dig via e-mail så fort vi själva fått informationen.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken