Värmande vinterjackor – För dig som vägrar frysa i vinter | Upp till 50%
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Addnature - allt inom outdoor & äventyr

Kari Traa Löparjackor

5 Produkter
Sortera
Valda filter:
Märke
Kari Traa
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • Kari Traa Louise Fleece Dam black black
  Kari Traa
  Louise Fleece Dam black
  599 kr 395 kr
  - 34 %
  • Versioner: XS S M L XL
  Kari Traa Louise Fleece Dam black
 • Kari Traa Marika Jacket Dam glass glass
  Kari Traa
  Marika Jacket Dam glass
  999 kr 595 kr
  - 40 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS S M L XL
  Kari Traa Marika Jacket Dam glass
 • Kari Traa Elisa Jacket Dam black black
  Kari Traa
  Elisa Jacket Dam black
  1 325 kr 885 kr
  - 33 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS
  Kari Traa Elisa Jacket Dam black
 • Kari Traa Nora Jacket Dam glass glass
  Kari Traa
  Nora Jacket Dam glass
  749 kr 505 kr
  - 33 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS S XL
  Kari Traa Nora Jacket Dam glass
 • Kari Traa Signe Jacket Dam thyme thyme
  Kari Traa
  Signe Jacket Dam thyme
  1 325 kr 795 kr
  - 40 %
  Fri frakt
  • Versioner: XS S L
  Kari Traa Signe Jacket Dam thyme

Löparjackor från Kari Traa tar träningen till nästa nivå

Kari Traa är en norsk freestyleåkare med två OS-medaljer i bagaget, som tröttnade på utbudet av underställ och träningskläder och tog saken i egna händer. Med sinne för vad det innebär att träna på hög nivå, i kallt klimat och högt tempo, vet Kari vad som behövs för seriösa idrottare. För att lyfta känslan av att vara oslagbar och med innerlig energi har hon kryddat sin design med oemotståndliga färgkombinationer, som du kan mixa och välja bland som du vill. Efter att Kari Traa avslutade sin framgångssaga inom skidåkningen 2006 har hon förändrat spelet på marknaden för kvinnliga träningskläder. Med sin design får hon dig att känna dig som en stjärna under träningspasset. Du tar dig plötsligt lättare igenom den sista biten av löprundan eller var du än befinner dig med pulsen på högsta varv. Tanken är att få dig att se makalöst snygg ut och ge dig den bästa upplevelsen med den bästa träningspartnern, både inomhus och utomhus.

Gladare, friskare, starkare

Så lyder slagorden hos Kari Traa! Det är oundvikligt att bli smittad av energin som varumärket sprider kring sig. Inte bara med sina färger, utan med känslan för träning och aktivitet. Kari Traa ger dig ett totalt spektra av allt du kan vilja matcha och använda i din utstyrsel. Du hittar produkter som ger dig det bästa baslagret, men vi vet att jackan blir pricken över i, i alla outfits. Med löparjackor från Kari Traa äger du löpspåret och utmanar dig själv till nya mål. Vi känner till känslan när mörkret smyger sig på om kvällen och energin för dagens löprunda inte bubblar i en längre. Se till att ha ditt löparset från Kari Traa redo på sängen innan du kopplar ner kroppen för dagen. Bara synen av kläderna får dig att vilja plugga in hörlurarna med musik i öronen och bege dig ut i vad det än må vara för vind och väder. Jackorna är bland annat vindtäta, enkla och behagliga och ger dig en lätt rörelse som får dig att flyga fram. Kari Traa löparjackorLöparjackorna har många funktioner som inte bara är snygga utan självklart praktiska också:

 • Snabbtorkande
 • Stretch åt alla håll
 • Reflexdetaljer
 • Vindtäthet

Problemet med de oändliga valen

När du handlar hos Kari Traa kan du ta dig friheten att själv välja hur din totala outfit ska se ut. Valen kan bli många, men därmed desto mer intressanta! Klura gärna en stund, men gör det snabbt så att din önskelista inte hinner bli längre än vad du kan ta dig an. Du kan välja bland vindjackor, fleecejackor, stretchiga jackor och mycket mer. Lägg till ytterligare färgval på det och ekvationen blir större än vad du kan ha anat. Vi ser fram emot att se dina val i löpspåret eller på gymmet framöver. Kika på Karis övriga kläder för att hitta vardagliga hoodies och andra produkter, för att upprätthålla din snygga stil även när du inte är ute och tränar.