Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Mad Rock

Mad Rock R3 Crash Pad Black


  • Beställ inom 2 timmar 55 min., så skickar vi i morgon3
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • FRI RETURFRAKT
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
1 800 kr
pris exkl. frakt
 

PROVA I BUTIK! Eller delbetala med Klarna


Miljövänlig crashpad som sparar rygg och knän!

R3 (Reduce - Reuse - Recycle) Crash Pad är valet för dig som vill värna om en bättre miljö men kräver grym slitstyrka och dämpning. Fyllningen i denna crash pad är återvunnet EVA/PU-skum som i normalfall skulle hamna på soptippen. Detta innebär att kostnaderna vid tillverkningen sjunker och Mad Rock har kunnat ge paddan ett ännu mer slitstarkt yttermaterial till ett otroligt bra pris.

Den mycket innovativa och miljövänliga fyllningen i R3-paddan ger en dämpning som är mer skonsam mot knän och rygg. En "vanlig" crashpad gör att kraften som går ner i paddan när du tar ett fall, delvis kommer tillbaka upp och påfrestar knän och rygg, men fyllningen i R3-paddan gör att kraften från fallet "stannar kvar" i paddan vid nedslaget pga att kraften går ut sidledes.

Paddans design tillsammans med den rörliga fyllningen gör att den ligger plant oavsett underlag, vilket också innebär att exempelvis vassa stenar inte sliter på yttermaterialet på samma sätt som på en hård padda.

Det otroligt slitstarka yttermaterialet i 1680D-polyester har en längre livstid än fyllningen, så när fyllningen börjar kännas för tillplattad så beställer du bara ny.

Utrustad med ryggsäcksremmar och midjebälte.

Material:
Yttermaterial: 1680D-polyester.
Fyllning: Återvunnet EVA/PU-skum.

Vikt: 8,16 kg.

Mått: 10 cm x 89 cm x 140 cm.

Mad Rock motiverar det lite tyngre utförandet med ett mycket miljömedetet materialval, det extremt slitstarka yttermaterialet och den helt otroliga dämpningen som skonar kroppen vid fall bättre än någon annan padda.

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2017
  • Produktnummer: 424285
Omdömen 4
Genomsnitt av alla omdömen
4 av 5 stjärnor
5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna
(2) (1) (0) (1) (0)
Filtrera med Sortera efter
Felix 10.04.2016
Tung, går sönder och dålig för långa fall

Min bror fick denna padda gratis i en utlottning, och vi använde den i ungefär ett år innan vi gav bort den. Vi upplevde att paddan var väldigt olämplig för högre fall, och skyddade mycket dåligt mot stenigt underlag. Paddan gick dessutom sönder relativt fort(mycket fortare än någon annan padda vi haft/sett), det blev revor i tyget och skumgummit började läcka ut. I och med att skumgummit inte sitter fast i någon homogen struktur så trillade det bara ut massa små bollar av skumgummi ur hålen i paddan, vilket gjorde att den inte gick att använda medan det var revor i den (vilket ju går till viss del med de flesta andra paddor). De två fördelarna paddan har med sig är att den är jättebra som ryggsäck, man kan packa en massa grejer i den, samt att den är bekväm att sova på. Till de två arbetsuppgifterna finns dock mer lämpade verktyg, så hellre skulle jag ha en padda som går bra att landa på.

Patrick 07.04.2016
Grym padda helt enkelt

Jag köpte denna padda till stor del för miljöaspekten!. Nu har jag haft den säkert 1 år och den visar inget slitage, på varken bärsystemet eller själva paddan. Den är något tyngre men så bra bärsystem så det gör inget. Du kan verkligen packa ner sjukt mycket utrustning i den när den e ihoprullad. Jag har haft repkit 2 väskor mat jackor borstar allt fick plats fint. Den enda nackdelen är riktigt höga problem. Annars e den så jäkla bra speciellt till knepiga starter där man trillar lite okontrollerat och på ojämn/stenig mark e den oslagbar!

T 09.10.2015

Lätt bästa paddan jag har testat. Pros * Sköna finesser, typ dasiychain och överdrag för bärsele * Formar sig efter marken, gör landning lite lättare * Mjuk landning * Bra utrymme att packa i när den är ihop rullad. * Materialet den är gjorde i känns riktigt kvalitativt Cons * Hyfsat tung, inte jätte men det kändes skillnad på den och en vanlig typ mad rock pad * Inte så bra för high balls, den är för mjuk. Summa summarum så är den riktigt bra för vanlig bouldering men inte så mycket för high balls.

Jesper 06.04.2014
Bästa crashpaden jag har testat. Den må väga en del...

Bästa crashpaden jag har testat. Den må väga en del men den tar fall som ett proffs. För mig är det även mycket praktiskt med det enormt stora utrymme man får i den när den är hoprullad. Den sitter bra på ryggen och man får plats med en ryggsäck, kamera, jackor, mat och diverse andra saker i den. Händerna fria och all packning med. Detta är crashpaden du letar efter.

visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken