Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Marmot har sedan 1974 levererat funktionella kläder och utrustning av hög kvalitet till bergsportutövare, outdoorentusiaster och alpinister. Märket har sitt ursprung i en liten energisk klätterklubb med amerikanska studenter som alla delade en gemensam passion för friluftsliv.

Marmots första produkter var en dunväst, en tröja samt en dunparkas och tre dunsovsäckar. Bara två år efter att företaget grundades började Marmot att samarbeta med GORE-TEX®. Marmot har nu det längsta partnerskapet med membrantillverkaren i outdoorbranschen.

Kläder

Nyheter från Marmot

Utrustning

Läs mer om Marmot

Treadlight

Klimatsmart utan avkall på funktion eller stil.

Treadlight är samlingsnamnet för kollektioner från Marmot med fullt fokus på miljö och långsiktig hållbarhet. Marmot håller sitt koldioxidavtryck nere genom att tillverka hållbara produkter med hög kvalitet och lång livslängd, av material som tar hänsyn till miljön. Miljömedvetenhet är en stark drivkraft i processen då Marmot's produktdesigners tar fram nya kollektioner. Deras mål är och förblir att skapa funktionella kläder av hög kvalitet av de mest miljövänliga materialen med minsta möjliga klimatpåverkan.

EvoDry

Regnkläder för framtiden

Detaljer
• Återvunnna material
• Solution Dye-färgning som sparar på vatten och energiförbrukning samt kraftigt reducerar användandet av kemikalier och koldioxidutsläpp

Tekniska funktioner
• Vattentät med vattenpelare på 20 000 mm
• Hög andningsförmåga, 20 000 g/m2/24 h
• Permanent impregnering

Marmot x Thread

From Ground to GoodTM

From Ground to Good är ett projekt som skapar sysselsättning i fattiga områden på Haiti samtidigt som invånarna som arbetar med projeketet gör en stor insats för miljön. Resultatet är Marmot X Thread, ett material av återvunna plastflaskor och återvunnen bomull som blir till funktionella tröjor, helt fria från PVC och ftalater. En tröja innehåller 2,25 plastflaskor, vilket resulterar i att bergen av kasserad plast sjunker i takt med att nya tröjor tillverkas. Genom att köpa en tröja med Marmot x Thread är du aktivt med och bidrar till en hållbar framtid för både vår planet och människorna som befolkar den.

Marmot

570 Produkter
Sortera