Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs-Rea- Stora äventyr till låga priser - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Marmot har sedan 1974 levererat funktionella kläder och utrustning av hög kvalitet till bergsportutövare, outdoor-entusiaster och alpinister. Märket har sitt ursprung i en liten energisk klätterklubb med amerikanska studenter som alla delade en gemensam passion för friluftsliv och har sedan starten haft som mål att skapa den bästa utrustningen och de bästa outdoorkläderna i världen.

Marmots första produkter var en dunväst, en tröja samt en dunparkas och tre dunsovsäckar. Bara två år efter att företaget grundades började Marmot att sammarbeta med GORE-TEX®. Marmot har nu det längsta partnerskapet med membrantillverkaren i outdoor-branschen.

Kläder
Nyheter från Marmot
Utrustning
Läs mer om Marmot

Treadlight

Das Richtige zu tun heißt nicht, dass man auf Performance oder Style verzichten muss.

Marmot ist davon überzeugt, dass der Einfluss auf die Umwelt durch innovative, langlebige und hochwertig produzierte Produkte am sinnvollsten minimiert wird. Diese nachhaltige Herangehensweise war schon immer eine treibende Kraft in der Produktentwicklung von Marmot und wird es auch immer sein. Daher arbeiten Marmots Produktdesigner unermüdlich an der Weiter- und Neuentwicklung nachhaltiger Technologien. Immer mit dem Ziel vor Augen, die gewohnte Marmot Produktperformance mit den umweltfreundlichsten Geweben umzusetzen.

EvoDry

Regnkläder för framtiden

Detaljer
• Återvunnna material
• Solution Dye-färgning som sparar på vatten och energiförbrukning samt kraftigt reducerar användandet av kemikalier och koldioxidutsläpp

Tekniska funktioner
• Vattentät med vattenpelare på 20 000 mm
• Hög andningsförmåga, 20 000 g/m2/24 h
• Permanent impregnering

Marmot x Thread

From Ground to GoodTM

From Ground to Good är ett projekt som skapar sysselsättning i fattiga områden på Haiti samtidigt som invånarna som arbetar med projeketet gör en stor insats för miljön. Resultatet är Marmot X Thread, ett material av återvunna plastflaskor och återvunnen bomull som blir till funktionella tröjor, helt fria från PVC och ftalater. En tröja innehåller 2,25 plastflaskor, vilket resulterar i att bergen av kasserad plast sjunker i takt med att nya tröjor tillverkas. Genom att köpa en tröja med Marmot x Thread är du aktivt med och bidrar till en hållbar framtid för både vår planet och människorna som befolkar den.

Marmot

595 Produkter
Sortera