Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vandringskängor & skor | Reducerade priser för höstens vandringar

Företagskund

Meindl

14 Produkter
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Meidl
Meindl

Sluta aldrig med utvecklingen av produkter, försök istället att hela tiden hitta nya lösningar. Det har varit familjen Meindls motto sedan skotillverkningen startades 1683 i Kirchanschöring. Idag produceras årligen cirka 1 miljon kängor och skor på fabriken i Tyskland.

Sortera
 
sida 1 av
1

Tysk kvalitet och stolt tradition inom outdoorskor

Meindl är en tysk tillverkare av skor av hög kvalitet för ett aktivt liv. Man är en av de få återstående tillverkarna av skor med produktion i Tyskland, bland dem fanns en gång flera hundra verksamheter där den absoluta merparten nu har försvunnit. Det finns givetvis en anledning till att man stått kvar när andra fallit, och det är säkerligen till stor del produkternas höga kvalitets förtjänst. Det arbetar över 200 människor vid fabriken i Kirchanschöring i delstaten Bayern för att åstadkomma detta, och på den platsen har man funnits i över 300 år och tillverkat skor under fem olika sekel – verksamheten som lett fram till dagens Meindl startades nämligen redan 1683 av Petrus Meindl. Hans ättling Lukas Meindl började tillverka skor i en fristående verksamhet relativt sent, 1928, och det var då företaget föddes rent formellt.

Produktionsmetoderna har givetvis förändrats drastiskt över dessa hundratals år, men ambitionen att tillverka skor av hög kvalitet ligger kvar. Fortfarande anser man också att skomakare av absolut toppklass och hantverkskunskaper behövs för att komplettera avancerade maskiner i produktionen. Meindl arbetar främst med läder när man tillverkar sina berömda skor. Ledorden är innovation, flexibilitet och att förstå marknaden, och det är genom detta som man lyckats klara sig så bra i den allt mer globala konkurrensen över de senaste årtiondena. Man har ständigt varit måna om att utvecklas. Man har vunnit ett stort antal priser så väl nationellt i Tyskland som internationellt, vilket är ytterligare ett bevis på att man lyckats mycket väl även sett med helt objektiva ögon.

Årligen tillverkar Meindl över en miljon par skor. Dessa levereras till stor del till de främsta outdoormarknaderna i världen, så som alperna, Afrikas öknar, Sydamerikas djungel och den australiska ödemarken. Skorna används bland annat av äventyrare, alpinister och människor som verkligen älskar att resa.
    Meindl står för:
  • Kvalitet
  • Tradition
  • Utveckling

Meindl kängor online

Många olika sorters skor från Meindl för olika situationer och människor på Addnature.com

Vi har ett tjugotal olika produkter från Meindl i form av skor av enormt hög kvalitet. Bland annat finns mer rejäla kängor lika väl som mer stövelliknande modeller och vad som bäst kan beskrivas som gymnastikskor av ett mer avancerat format. Ni hittar bland annat flera modeller specifikt för så väl män som för kvinnor och barn. De olika modellerna passar också extra bra för olika sorters aktiviteter, och det innebär att även du som är en mycket hängiven friluftsmänniska eller äventyrare kan hitta skor av riktigt bra kvalitet för de flesta av, eller rent av alla, dina olika behov från vårt fina utbud av hållfasta skor från Meindl.

Skor är en grundläggande del för att kunna prestera i och trivas med alla ansträngande fysiska aktiviteter i naturen. Det är trots allt i regel de som är kroppens enda förlängning mot själva jorden, och därmed påverkar deras kvalitet på ett högst naturligt sätt hur man fungerar. Att investera i riktigt bra skor för aktiviteter utomhus är därmed att ge sig själv en rättvis chans att få ut det mesta av sin potential inom den aktivitet man är intresserad av och att kunna uppleva så mycket som bara möjligt med ett obesvärat sinne och att kunna fördjupa sitt intresse för naturen. Därmed kan man få ut väldigt mycket av att köpa rätt skor, och Meindls erkänt fina produkter är definitivt ett gott val för många tänkbara situationer. Hos oss på Addnature.com får du som alltid dessutom kvalitet till riktigt bra priser, och med helt fri frakt och tillika 365 dagars öppet köp. Det finns även skovårdsprodukter från kvalitetsmärket Meindl i vårt sortiment, och att ge sina skor bästa möjliga underhåll bidrar både till ökad livslängd och bekvämare bärande under den, så det finns onekligen många goda skäl att investera i kvalitet även där.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken