Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vandringskängor & skor | Reducerade priser för höstens vandringar

Företagskund

Merrell

92 Produkter
Merrell

Merrell - skohantverk sedan 1981

Randy Merrell, en inbiten vandrare och skomakare, började göra kängor för en liten grupp friluftsentusiaster. Redan från starten kallade Backpacker Magazine dem för “The best hiking boots ever made". 1981 startades företaget som sedan dess har gått sin egen väg i skapandet av världsledande utrustning för vildmarksvistelser och terränglöpning.

Merrell
Sortera
 
sida 1 av
2

Merrell &#150 kvalitetsskotillverkare med fokus på löpning

Merrell är en amerikansk tillverkare av kvalitetsskor, som har funnits i över en kvarts sekel. En stor del av utbudet från detta Vermont-baserade företag består av riktigt bra löparskor, men det finns även en hel del trevliga ”vanliga” vardagsskor. De allra flesta av oss har då och då lite kämpigt att komma ut och löpa och ta ut oss tillräckligt mycket för att uppnå så bra resultat som vi vill. Riktigt bra löparskor är bland de bästa hjälpmedlen man kan ge sig själv för att ha en bra chans att komma ut så ofta som möjligt och att på ett skonsamt sätt få bra resultat.

Merrell skor online

Många skor från Merrell att välja bland hos oss

Vi har en bred uppsättning av artiklar från Merrell. Värt att notera är att alla skor i serien Barefoot har noll höjdskillnad mellan häl och tå.
 • M's Ascend Glove och W's Ascend Glove. Herr- respektive damvariant. En sko i serien Barefoot. En tunn design gör det enkelt att bevara en naturlig hållning. Vadderad innersula som skyddar mot hårda föremål på marken. Bra grepp både i torra och våta miljöer och nära passform.
 • M's Ascend Glove GTX . Vattentäta och minimalistiska terränglöpningsskor i herrmodell. Utformade för att skapa naturliga rörelser och god hållning. Vadderingsskydd mot hårda föremål.
 • M's Barefoot Bare Access 2 och W's Barefoot Bare Access Arc 2. Herr- respektive dammodell av sko med skön barfotakänsla men rejäl dämpning och gott skydd. Perfekt för långa distanser.
 • Kid's Barefoot Crush Glove. En enkel och lätt barnsko som passar för alla aktiviteter och lekar. Bra grepp och naturligt steg.
 • M's Barefoot Current Glove. Herrbarfotasko som är designad för att tåla att utsättas för vatten: den har snabb dränering och torkar snabbt.
 • W's Barefoot Dash Glove. Dambarfotasko som är skapad för att passa särskilt på asfalt. Har skyddande tåhätta.
 • W's Barefoot Pace Glove. Lätt och följsam damsko som har god kontakt med underlaget, för att utveckla naturligt löpsteg.
 • W's Pace Glove 2. Del av Barefoot-serien som är mycket lätta och följsamma.
 • M's Barefoot Road Glove 2 och W's Barefoot Road Glove Dash. Herrsko och damsko med enbart fyra millimeters dämpning, vilket ger en god kontakt med underlaget.
 • M's Barefoot Trail Glove. En suverän trailsko som fått näst högsta betyg av Runners World. Bra fotfäste och marknära känsla.
 • Kids' Barefoot Trail Glove. En skön och smidig sko som barnen gillar tack vare dess naturliga känsla. Mjuka men med stabil passform. Lätta att ta på och av och har kardborrespänne. Passar både till löpning och lek.
 • M's Barefoot Vapor Glove och W's Barefoot Vapor Glove. Herr- och damvariant som tillhör Merrells tunnaste. Bara två millimeter stötdämpning och en 5,5 millimeter tjock sula. Reflexfunktion som gör dig extra synlig i mörker.
 • W's Barefoot Zest Glove. En snygg sommarsko av ballerinastil för kvinnor. Gjord av skinn och med ett fint mönster längst fram. Ofodrad med god passform.
 • M's Trail Glove 2. Del av Barefoot-serien med tunn design, skön passform och gott skydd mot hårda föremål.
 • M's Kharkoum Chukka. Skön och snygg sko som fungerar bra som avslappnad sommarsko. Fin snörning och sula som går att gå långt med.
 • M's Mix Master 2. Löparsko för män med fyra millimeters höjdskillnad mellan häl och tå. Lätt, stötabsoreberande och mönster som klarar gott grepp på många underlag.
 • W's Mix Master Glide. En allroundsko för kvinnor. Är mindre än de flesta löparskorna och har mönster som klarar många underlag. Fyra millimeters höjdskillnad mellan häl och tå.
 • W's Oleander. Snygg damsko i avslappnad sommarstil. Slip-in-variant som är lätt att ta på och bekväm att bära.
Du kan även enkelt se samtliga damskor respektive herrskor från Merrell.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken