Addnature
Fixa stilen med våra handplockade outfits
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

MIZU

3 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • grå
  • blå
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
MIZU V10 Insulated Bottle 1000 ml grå
MIZU V10 Insulated Bottle 1000 ml grå grå
MIZU
V10 Insulated Bottle 1000 ml grå
Rek. 495 kr 345 kr
- 30 %
MIZU M8 Dryckesflaska med Blue Loop Cap 800ml blå
MIZU M8 Dryckesflaska med Blue Loop Cap 800ml blå blå
MIZU
M8 Dryckesflaska med Blue Loop Cap 800ml blå
Rek. 225 kr 125 kr
- 44 %
MIZU V12 Dryckesflaska med V-lock 1200ml svart
MIZU V12 Dryckesflaska med V-lock 1200ml svart svart
MIZU
V12 Dryckesflaska med V-lock 1200ml svart
Rek. 525 kr 325 kr
- 38 %

Mizu ger dig unika vattenflaskor och tillbehör med snygg design

Jussi Oksanen är inte bara en välkänd professionell snowboardåkare med flera års erfarenhet i världseliten. Efter 18 år på brädan bestämde han sig för att sluta och ägna sig helhjärtat åt sitt företag, Mizu. Företaget grundades 2008 och de satte redan från början skyhöga krav på sig själva. Jussi ville skapa produkter som uppfyllde hans stenhårda kvalitetskrav samtidigt som de var ekologiska, snyggt designade och framförallt funktionella.
En av anledningarna till att företaget Mizu grundades var eftersom Jussi tidigt lade märkte till det långa spåret av engångsflaskor som följde efter både honom och alla i hans närhet. Plastflaskor som i vissa fall återanvänds men oftast bara blev en del av det stora miljöproblemet. Han började leta efter vattenflaskor som uppfyllde hans olika krav, exempelvis att de:

  • Kunde användas länge
  • Gick att ta med på vandringar
  • Var tillverkade på ett miljövänligt sätt
  • Passade hans personliga stil

När han inte kunde hitta något som uppfyllde hans krav gjorde han som så många gånger förr. Han tog tag i problemet på egen hand och gick sin egen väg. Uppenbarligen var det många som letade efter samma sak för Mizu blev snabbt en stor framgång.

Produkter som tillverkats på ett speciellt sätt

När du köper hem en vattenflaska eller någon annan produkt från Mizu kommer du omedelbart att märka av den höga kvalitén. Oavsett om du köper en flaska av rostfritt stål, borosilikatglas eller något annat material så känns produkterna både lyxiga och professionella. Det märks att företaget har ägnat mycket tid på att se över varenda detalj. Produkterna är helt fria från skadliga ämnen. De är både lukt- och smakfria, vilket bland annat innebär att de inte ”fäller” eller kontaminerar innehållet på något sätt. Om du är ute efter att köpa en vattenflaska så kommer de inte bara i flera storlekar, de har även olika egenskaper. Du kan alltid välja en flaska baserat på utseendet och storleken. Vissa flaskor har även en ytbehandling i gummi, något som gör den skönare att ta på samtidigt som ytan får ett bättre grepp.
Du kan även hitta vakuumisolerade flaskor. De fungerar i princip som termoskannor och ser till att innehållet behåller sin temperatur. Kallt vatten förblir kallt och varmt förblir varmt. Perfekt att använda både under sommaren och vintern. När solen steker kan kyligt vatten svalka härligt. Under vintern, när det blåser riktigt kallt, kan en kopp med varmt kaffe eller te göra riktigt gott.

Beställ högkvalitativa produkter från Mizu genom oss

Vi på Addnature är stolta över att kunna erbjuda ett flertal olika produkter från Mizu. Vi har bland annat tagit in ett stort utbud av deras populära vattenflaskor med unik design. Dessutom har vi även andra praktiska produkter från företaget, exempelvis deras vinkoppar och kaffekoppar. Oavsett vilka produkter från Mizu du köper kan du räkna med att de kommer att hålla länge. Gör det lätt för dig själv och köp din vattenflaska eller dina tillbehör genom oss. Vi på Addnature ger dig inte bara ett schysst pris, vi ser även till att du får hem dina beställda produkter så fort det bara är möjligt.