Najo

(0 produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Fortsätt
Najo

Najo

NAJO-mössorna är designade av tjejerna Johanna Fridheim från Stockholm och Nadja Güntensperger från Engelberg. De klättrar, åker skidor och surfar runt om i hela Europa, men de har hemmabasen i Engelberg, Schweiz. Den blå bussen är inte bara deras hem under surfsäsongen längs Europas härliga stränder, den är även en symbol för NAJO och alla passionerade surfare, klättrare och skidåkare världen över.

SORTERA
sida0av
SORTERA
sida0av

Najo

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Najo har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Najo i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Najo inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik