Nätbutiken för cyklar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
20,000 Produkter 400 Märken

Nau

0 Produkt
null
Nau
Amerikanskt klädmärke med rötterna i outdoorbranschen. Naus mål är att förena miljötänk med mode och moderna funktionsmaterial för att skapa högfunktionella, streetsnygga plagg som tål att användas och håller länge. Miljötänket genomsyrar inte bara materialvalen med mycket naturmaterial och återvunnen polyester utan även hela tillverkningsprocessen.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Nau står för miljömedvetet mode för både stad och vildmark

Amerikanska Nau utmärker sig som en klädtillverkare med mycket stor medvetenhet inför sociala frågor och miljöfrågor. Detta samtidigt som man gör kläder av hög kvalitet som är moderna, minimalistiska och tidlösa såväl när det gäller färger som design och detaljer. Naus kläder är anpassade för att passa in lika bra i stadslivet som i vildmarken, vilket gör dem verkligt mångsidiga och ger förutsättningar för att de blir väl använda och inte ligger längst in i garderoben en stor del av tiden, oavsett vilken miljö man befinner sig i för det mesta. Nau grundades 2005 och har sin bas i Portland i Oregon.

Nau kläder online

Hållbarheten i fokus hela vägen

På Nau sätter man hållbarhet i fokus i allt man gör. Det innebär att du som konsument kan ha gott samvete när du köper dina snygga kläder från Nau. Man använder till exempel bara ekologiskt material när det gäller bomull, medan de syntetiska materialen som används innehåller en hög grad återvunnet material. Naus hängivenhet märks bland annat i att man ger två procent från varje försäljning till utvalda samarbetspartners som arbetar för en positiv förbättring i världen i form av humanitära eller miljömässiga insatser. Där ingår Ashoka, som samlar och förädlar idéer för social förändring; People for Bikes, som arbetar för ökat cykelåkande; Breakthrough Institute, som vill modernisera miljörörelsen; Ecotrust, som arbetar för stabila ekonomier; och Mercy Corps, som arbetar för att lindra lidande från konflikter och fattigdom. På Nau arbetar man för positiv förändring i det lilla perspektivet lika väl som i det stora: till exempel erbjuder man gratis kollektivtrafik för sina anställda.

Nau har också som mål att minimera behovet av underhåll av kläderna från konsumentens sida, och att man ska kunna tvätta dem kallt och inte behöva stryka eller torktumla dem. Allt detta bidrar till både smidighet i hantering för dig som konsument och att belastningen på miljön minimeras. Ett klassiskt winwinscenario för alla parter helt enkelt.

På Addnature.com har vi många plagg från Nau både för kvinnor och män. Du hittar såväl hoodies som lättare jackor och byxor i vårt sortiment. Du kan hitta flera artiklar som passar för olika ändamål och därmed har du chans att bredda din garderob med kvalitetsplagg.

Några populära och högkvalitativa produkter är till exempel:

  • Dunhoodies i slimmade lättviktsmodeller som funkar utmärkt i stan. Ofta försedda med extra långa ärmar som gör dem lämpliga även vid aktiviteter som cykling och klättring.
  • Stilrena dunskjortor, som är tunna och smidiga men ändå värmer skönt både på egen hand och som extra skalplagg vid sträng kyla.
  • Multifunktionella vind- och regnjackor i tuffa skjortmodeller. Perfekt för cykelpendlaren som vill komma hel, ren och torr till jobbet varje dag, men samtidigt vill se snygg ut på vägen dit.

Kvalitet och hållbarhet till bra pris med Nau på Addnature.com

Genom att handla kläder från Nau i butiken på Addnature.com får du snygga kläder av hög kvalitet som passar i många miljöer och som grundar sig i väl genomtänkta idéer för att vara skonsamma mot naturen och bidra till förbättring av människors situation. Det gör att du med gott samvete kan handla kläder som ser riktigt bra ut och kan användas i princip så ofta du vill. Då kan man vara nöjd med sig själv varje gång man klär på sig och bär sina kläder. Dessutom får du riktigt bra priser när du handlar hos oss. Som alltid gäller även fri frakt och 365 dagars öppet köp.