Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Nordic Cab

6 Produkter
Pris i kr
Nordic Cab

Nordic Cab - Start Life Exploring

År 1991 skapade norrmannen Dagfinn en kärr som hans hund kunde dra, men utvecklade snart långlivade lösningar med fäste för cykeln och dragsele för människor. Nordic Cab utvecklar idag barnvagnar utifrån det nordiska klimatet, terrängen och levnadssättet. I sortimentet finns kombovagnar för både löpning och cykling, set för skidåkning och transportvagnar.

Sortera
 
sida 1 av
1

Nordic Cab

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Nordic Cab har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Nordic Cab i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Nordic Cab inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken