Addnature
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Nordisk Svalbard 1 SI Tält grön

ID: 342233

Om du beställer denna vara före den 17 december beräknas den att levereras före jul.

Rek. 3 885 kr
3 495 kr
- 10 %
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Värt att veta

Nordisk Svalbard 1 SI Tält grön (forest green)

Rymligt, lätt och pålitligt enmanstält med liten packstorlek

Ett stabilt tunneltält som passar dig som gillar att vandra långt. Det är väldigt pålitligt och har ett litet packmått som gör att det passar bra för dig som vill bära tältet i ryggsäcken. Tältet är stabilt nog att klara rejäl blåst om du bara stagar fast det ordentligt i marken. Den låga profilen gör att vindfånget inte blir så stort. Tältet är enkelt att sätta upp och lika enkelt att packa ner. 

Designen tillåter ändå att du får utrymme för utrustning inne i tältet, detta tack vare den lilla absiden som kan fungera som kök och som förvaringsplats. Innertältet kan med fördel användas utan yttertält om vädret tillåter. Ett bra alternativ under väldigt varma förhållanden. 

Golvet erbjuder 10000 mm vattenpelare och är tillverkat av slitstark nylon. Vet du med dig att du kommer tälta väldigt mycket i utmanande, stenig terräng och vill förlänga livslängden på ditt tält rekommenderar vi dig att köpa till det matchandet footprintet. 

Performance kollektionen erbjuder dig kvalitet och slitstyrka som håller natt efter natt, äventyr efter äventyr. Inget är lämnat åt slumpen, designen är väl genomtänkt för att möta behovet hos den vana och medvetna äventyraren. 

En första anblick

Förpackning (L x B)
Förpackning (L x B)
12 x 45
Tältstänger
Tältstänger
Aluminium
Vattenpelare yttertält
Vattenpelare yttertält
3000 mm
Totalvikt tält
Totalvikt tält
1 700,00 g
Vattenpelare golv
Vattenpelare golv
10000 mm
Antal personer
Antal personer
1

På detaljnivå

Användningsområde
Vandringscamping, Camping, Långa vandringar
Huvudinformation
Antal absider:
1
Användningsområde:
Camping, Vandring (under trädgränsen)
Uppblåsbar:
Nej
Typ:
Tunneltält
Antal personer:
1
Mått
Inneryta (L x B x H):
265 x 115 x 100
Mått (L x B):
275 x 125
Totalvikt tält:
1 700,00 g
Förpackning (L x B):
12 x 45
Sovområde
Sovutrymmen:
1
Längd sovutrymme:
265 cm
Material
Tältstänger:
Strobmx Mono, 1020 Hi-Ten, kapeneva, kartiomainen.
Tältstänger:
Aluminium
Innertält:
100 % Nylon
Tältgolv:
100 % Nylon
Yttertält:
100 % Nylon
Ytbeläggning:
Silikon
Vattenpelare
Vattenpelare yttertält:
3000 mm
Vattenpelare golv:
10000 mm
Inkluderar
Tält:
Markpinnar, Stänger
Ingår i leveransen:
Tältbågar: 9 mm DAC, Featherline NSL, Green Anodized - två stycken. Markpinnar: Alu Y-Peg - 11 stycken
Aktuell i vårt sortiment
2023
Produktnummer
342233
EAN
5703384023058

Video

Kundernas åsikter

4.8
6 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
0
3 Stjärnor
0
4 Stjärnor
1
5 Stjärnor
5
Vi gör ingen separat granskning av betyg för att kontrollera att betygen som visas faktiskt kommer från konsumenter. Alla som besöker vår webbplats kan skicka in recensioner för våra produkter. Inskickandet av recensioner är inte kopplat till ett användarkonto eller liknande. Alla recensioner sorteras genom ett automatiskt ordfilter för att undvika stötande ord, rasistiska eller sexistiska recensioner och recensioner med hyperlänkar. Vi granskar också manuellt inkommande recensioner för att kontrollera motsägelser och annat externt innehåll.
Rensa alla filter
Nordisk Svalbard 1 SI Tält grön grön
Daniel
Stabilt och pålitligt tält
Tältet känns riktigt pålitligt och välbyggt. Smidig kombinerad påse för stänger och pinnar. Bra förvaringsfickor i tältet. Två krokar i taket att hänga saker i eller spänna en torklina mellan. Den asymmetriska botten gjorde det på förhand lite svårt att avgöra hur stora liggunderlag man får plats med. Jag har testat med mitt rektangulära Exped LW liggunderlag och det får plats men ligger lite an mot innertältet så jag kommer försöka använda mitt mumieformade LW liggunderlag då det passar bättre vid fotändan så man bättre kan nyttja all yta till övrig förvaring. Överlag är jag riktigt nöjd med tältet och varvar det med mitt MSR Hubba NX beroende på väder.
03.07.2021
Nordisk Svalbard 1 SI Tält grön grön
Antoine
Ett tält för en riktig person
Översatt från Franska Tillbaka till originalspråk
Detta är ett tält för en riktig person, med precis tillräckligt med utrymme för att inte känna sig för trånga. Förvaring av utrustning är begränsad, men en medelväska (38L i mitt fall) passar i apsen med skorna. Förvaring inuti sker i meshfickor för små föremål, såväl som i de tre hörnen av kabinen: två små trianglar, respektive vid huvudet och fötter, och ett större utrymme till vänster säng, tillräckligt stor för att förvara väskan, men till nackdel för komforten. Observera att den bebodda längden inte tillåter större människor att sträcka ut sin fulla längd. 1,85 m är förmodligen det maximala, och det är perfekt för 1,80 m. När det gäller monteringen är det enkelt och materialen verkar robusta. Efter en första natt tillbringad i åskväder, med en måttligt stark vind och i sju timmar, en växling av starkt och lätt regn, här är några ytterligare element. För det första verkar det för mig att tunnelformen är mindre stabil än kupolen, som jag är mer van vid. Du känner dig mer sårbar, även om tältet håller upp utan några bekymmer (jag hade det bara delvis känt). Sedan märkte jag en vatteninfiltrering på myggnätet på fotsidan. Jag kunde inte bestämma var vattnet skulle komma in från den yttre duken (låg ventilation? Osannolikt ...), men det var obekvämt nog för att plockas upp: på morgonen, en liten pöl "bildades vid mina fötter. Om några spridda droppar fortfarande pärlor på det vaxade sovrumslinnet skyddades grundarket - mycket använt den natten - under tiden.
17.08.2020
Nordisk Svalbard 1 SI Tält grön grön
Franky
Hittade bra
Översatt från Nederländska Tillbaka till originalspråk
Första en person tält som jag köpte. Bra service från Campz. Köpt i 2018 tillsammans med fotavtrycket, Denna helg provade bara vid 5 Bft och regn. Resultat efter 1 natt. Det är bäst att först ställa upp tältet hemma för att undvika manipulering med 5 Bft. Tältet tolererar vinden ganska bra om du sätter fotänden i vindriktningen, är den också vattentät och kondenseringen är minimal. Med min 1,70m kunde jag sitta upp snyggt, praktiskt när jag klädde och klädde. Tältet är utrustat med många praktiska "fickor" och en krok för ditt ljus. Zipparna gör sitt jobb bra. Också många ventilationsalternativ. Jag hade en damm på mitt fotavtryck eftersom det är större än innertältet i huvudänden. Förmodligen en kombination av mycket vind och regn och ett tält som inte är helt upplagt. Pris / kvalitet mycket nöjd.
18.03.2019