Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SOMMAR-REA Fynda allt för din favoritaktivitet! | Spara upp till 70%

Företagskund

Nordisk

Trek - Camp - Live
Nordisk härstammar från det danska märket Northern Feather, grundat år 1901. De skapade på den tiden kuddar, täcken och filtar för vardagsbruk. Men när friluftsmarknaden växte tog de med sin expertis om isolering till sovsäckar och liggunderlag. Idag är Nordisk en av de världsledande aktörerna inom vandring och camping, med allt från tält och tarpar till matredskap.

Nordisk Tält

Toppsäljare från Nordisk

Andra toppkategorier från Nordisk

Hållbarhet hos Nordisk

Nordisk: Medlem av BSCI

Nordisk är ett världsomspännande företag med globala leverantörskedjor. Genom deras medlemskap i BSCI (Business Social Compliance Initiative) visar de sitt engagemang för att förbättra internationella arbetsvillkor, sociala förmåner och skydda arbetstagarnas rättigheter.

En hållbar framtid

I enlighet med EU: s kemiska kemikalieföreskrifter arbetar Nordisk aktivt med att endast använda material och kemikalier som inte skadar miljön - varken i tillverkningsprocessen och i produkterna. Nordisk fokuserar också på att minska mängden PVC som används och använda återvunna material om möjligt.

Nordisk & FN:s globala mål

I samarbete med FN stöder Nordisk aktivt ett globalt projekt som syftar till att bekämpa ojämlikhet och stoppa klimatförändringen över hela världen. Redan i 2015 beslutade många regeringar 17 hållbarhetsmål för en bättre värld senast 2030. Nordisk är stolt över att kunna bidra till att uppnå dessa mål så snabbt som möjligt.

Visa mer

Nordisk

75 Produkter
Sortera
 
sida 1 av
2


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken