Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SOMMAR-REA Fynda allt för din favoritaktivitet! | Spara upp till 70%

Företagskund

Norrøna

Welcome to nature
Norjalainen perheyritys Norrøna perustettiin vuonna 1929. Ottaen inspiraatiota karusta Norjan luonnosta ja laittaen intohimonsa luontoon jokaiseen tuotteeseensa, merkki tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia vaatteita ja asusteita kaikkiin ulkoiluseikkailuihin. Kaikki Norrøna-tuotteet käyvät saman kolmivuotisen suunnitteluprosessin läpi: ne suunnitellaan ideasta prototyyppiin saakka Norrønan päämajassa, jonka jälkeen ne laitetaan perinpohjaisiin testeihin Norjan kauniissa, mutta ankarassa arktisilla seuduilla. Eettinen kaupankäynti ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttö on Norrønan filosofialle keskeistä ja yritys tekee tosissaan töitä toimiakseen mahdollisimman kestävästi. Norrøna on sitoutunut vähentämään sen ympäristöjalanjälkeä ja on täysin avoin sen prosesseista ja edistyksestä.
Se alla nyheter från Norrøna

Upptäck mer från Norrøna

Norjan kauniin ja ankaran arktisen seudun inspiroimana Norrøna on tarjonnut kestäviä ulkoilutuotteita heltymättömällä omistautumisella laatuun, toiminnallisuuteen ja muotoiluun vuodesta 1929. Norrønan mukavat, kestävät ja tyylikkäät tuotteet ovat ihanteellisia matkakumppaneita kaikille ulkoilun ystäville, jotta voit nauttia jokaisesta seikkailusta täysin siemauksin.
Perheyritys Norrøna on valmistanut laadukkaita ulkoilutuotteita vuodesta 1929. Hiihtäjä, elokuvantekijä ja brändilähettiläs Nikolai Shirmer matkusti Norjaan oppiakseen enemmän kestävästi tuotetuista minimalistisista, mutta toiminnallisista ulkoiluvarusteistaan tunnetun Norrønan historiasta ja käsityötaidosta. Pikkutarkka käsityötaito ja huolellinen tuotesuunnittelu on merkeille keskeistä. Kaikki tuotteet on kehitetty omissa tiloissa Norrøna Housessa juuri Oslon ulkopuolella ja suurin osa tuotteista käy ankaran kolmivuotisen testausprosessin läpi, mahdollistaen niiden jalostamisen, kunnes ne ovat asiakkaalle 100% valmiit.

Norrøna

504 Produkter
Sortera