Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Oakley Radar

1 Produkt
Filter
Återställ

Målgrupp

  • Dam 1
  • Herr 1

Märke

  • Oakley 1

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Oakley Radarlock Frame Accessory Kit
Oakley Radarlock Frame Accessory Kit
Oakley
Radarlock Frame Accessory Kit
Rek. 99 kr 35 kr
- 64 %

Oakley Radar

Smarta solglasögon för alla som idrottar

Oakley är ett av världens mest kända och omtyckta solglasögonföretag. Företaget är proffs på att utveckla smarta solglasögon som låter dig se mer och bättre istället för mindre och sämre. Deras unika kollektion Oakley Radar är solglasögon som är utvecklade för extremsporter och för dig som verkligen behöver ha kvalitativa solglasögon. Oakley Radar är solglasögon som har ett fantastiskt UV-skydd och som dessutom är otroligt tåliga. Förutom att solglasögonen skyddar dina ögon mot stark sol skyddas du även mot föremål som grenar eller grus. Många skidåkare, cyklister och klättrare behöver solglasögon som klarar av tuffa väderförhållanden, svett och lera. Du har säkert varit med om att dina vanliga solglasögon liksom glider ner på näsan när du blir svettig, detta kommer aldrig hända med ett par Oakley Radar. Oakley Radar är försedda med ett unikt näsparti i den egna tekniken Unobtanium som får ett bättre fäste ju mer du svettas. Dessutom har Oakley Radar en speciell passform som kallas för Three Point Fit, denna teknik ser till att glasögonen sitter ordentligt även vid extremare sporter.

Oakley Radar

Byt ut glaset om du vill

Beroende på vilken sport du utövar eller om du helt enkelt vill ha ett par tuffa och kvalitativa solglasögon till vardags, kan du välja olika glas. För dig som vistas på snöiga berg och som åker skidor eller liknande behövs solglasögon som tar bort störande reflexer och som gör att du inte blir bländad av den vita snön. Men när du kommer hem från skidbacken kan du behöva en annan sorts glas för att se perfekt. För att enkelt kunna välja olika glas erbjuder Oakley Radar många olika linser som lämpar sig för olika aktiviteter och klimat. Några av fördelarna du får med ett par Oakley Radar är bland annat:

  • Ett ultimat ljusinsläpp
  • UV-skydd
  • Perfekt passform även när du svettas
  • Hydrofob coating – en unik teknik som hindrar smuts och lera från att fästa på linsen

Förutom att själva linserna i Oakley Radar finns att tillgå i olika varianter är själva designen på bågen tekniskt utvecklad. Med en strömlinjeformad design och med ett större synfält ser du perfekt även vid cykling då du ofta sitter mer framåtlutad. Materialet är tåligt men samtidigt ultralätt vilket gör Oakley Radar till några av de bekvämaste bågarna på marknaden.

Ökad kontrast och bra ljusinsläpp

Oakley Radar är solglasögon som är utvecklade för både cyklister, löpare, klättrare och skidåkare. För att du ska se optimalt vid alla väderförhållanden kan du välja bland många olika linser. Oakley Radar har en speciell Oakley Prizm-teknologi som ger dig maximal kontrast, något som ger dig bättre syn. Att linserna har olika färger är heller ingen slump. Vissa linser förstärker bland annat vita och gula vägmarkeringar, något som är väldigt skönt under cyklingen.