Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SOMMAR-REA Fynda allt för din favoritaktivitet! | Spara upp till 70%

Företagskund

Om Addnature

Vilka är vi?

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar, och dela med oss av det. Vår första slogan blev "We've got the gear - just add nature" och företaget fick sedan namnet Addnature.

Hur vi startade

Addnature grundades år 2000, när IT-bubblan sprack och e-handeln var helt dödförklarad. Under 2003 skaffade vi oss en lokal i ett garage på Birger Jarlsgatan, där vi ett år senare öppnade vår första outdoorbutik. Ytterligare tre år senare, 2007, öppnade vi nästa butik på Högbergsgatan och 2012 öppnade vi barnbutiken Addnature Kids. Våren 2013 tog vi steget att föra ut Addnature i Europa och att bredda vårt sortiment inom cykel genom att gå samman med tyska Internetstores. Tillsammans etablerar vi en heltäckande europeisk sportfackhandel inom outdoor och cykel, där Bikester står för satsningen på cykel.

Hjälp oss utvecklas

Vi älskar äventyr och strävar efter att vara butiken för det moderna friluftslivet. Butiken med det stora sortimentet, det personliga bemötandet och där det är roligt att handla. Vi vill hjälpa dig att förverkliga din äventyrsdröm. Om vi lyckas kan bara du avgöra, så var gärna med och påverka.

Kontakta oss.

Kontakta oss på 08-33 92 00, e-post, Facebook och Twitter. Följ med oss på Facebook, spana in vår blogg och kika i vårt nyhetsbrev för tips inom outdoor och äventyr.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken