Discovery Weekend| På upptäcktsresa bland våra bästa erbjudanden
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

3+ Avalanche Rescue Set blue ocean

ID: 848956

Topperbjudande
2 385 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • blue ocean

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Värt att veta

Ortovox 3+ Avalanche Rescue Set blue ocean

Lavinsäkerhetspaket med topprodukterna Ortovox 3+, Beast Shovel och sonden Alu 240 Light

Komplett kit för säkrare åkning när du och kamraterna befinner i er i områden med lavinrisk. 

3+ från Ortovox är en digital transceiver med tre antenner för enkel, snabb och mer exakt sökning. 3+ använder sig även av Smart Antenna Technology som gör den enklare och snabbare för de som söker efter dig att få in signalen. Smart Antenna gör att transcievern alltid sänder från den antenn som har bäst läge, oavsett hur den blir begravd. Detta ger upp till 43% större räckvidd och snabbare utslag för de som söker.

Den runda displayen är tydlig och låter dig fokusera på det väsentliga. Displayen visar avståndet till offret och offrets relativa position i förhållande till sökaren, en pil för riktning samt batterikapacitet. Överblicksbilden på displayen visar om du kommer närmare eller längre ifrån signalen. Genom att du får exakt avstånd kan du effektivt bestämma avståndet till offret och begränsa det aktuella området. 

Du har också möjlighet att hålla uppsikt på flera offer. Antalet visas på displayen och så fort du har hittat den första kan du inaktivera den signalen och ostört fortsätta söka efter nästa. 

Beast Shovel har ett greppvänligt handtag med friktionsmaterial så att den ligger stadigt i handen när du tar dig an ditt projekt. Skyffeln har en skarp kant längst ner som gör det lättare gräva oavsett om du ska bygga bivack eller återse ett igensnöat bildäck. Teleskophandtaget gör denna skyffel kompakt och packvänlig. Den förstärkta mittfåran ger en stadig känsla och de höga vallarna bidrar med ytterligare stabilitet. Utformad för tuffa alpäventyr och passar även till vardagssysslor under vinterhalvåret.

Alu 240 Light är en sond som är framtagen för att vara snabb att fälla ut så att du kan börja arbeta så snart som möjligt. Handtaget är försett med en ögla som du drar i så att bitarna kopplas in i varandra. Sonden tar lite plats i packningen och har en låg vikt. Utrustad med quick lock-system och tillverkad i hållbar aluminium. Tydliga markeringar var femte centimeter gör det lätt att läsa ut exakt snödjup.

På detaljnivå

Användningsområde
Isklättring, Mountaineering, Alpin skidåkning, Alpin skidåkning - Freeride, Topptur, Snowboarding
Inkluderar
Ingår i leveransen: Ortovox 3+, Beast Shovel, Alu 240 Light
Lavintransceiver
Konstruktion: Digital lavintransciever med 3 antennerTillämpad för: Lokalisering av flera begravdaDisplay: Belysning för sökande i både ljus och mörkerDisplaybelysning: ja
Teknisk information för lavintransceiver
Maximal räckvidd digital: 40 mGenomsnittlig drifttid (sändläge): 250 hVikt: 210 gMått (B x H x D): 12,2 x 7,3 x 2,7Batteriformat: 1AA
Lavinsond
Konstruktion: Med Quick-ReleaseMaterial: AluminiumEgenskaper: Markeringar för djupmätningAvståndsskala: 5 cm
Mått på lavinsond
Längd: 240 cmVikt: 235 g
Lavinspade
Material blad: AluminiumSkovelkant: VässadGrepp: T-handtag och gummibelagd greppyta
Lavinspadens mått
Vikt: 720 g
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
848956

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat