Addnature
Upp till 60% rabatt på kläder och utrustning
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Betalningsmetoder


Delbetalning via Klarna konto

Genom vår samarbetspartner Klarna kan vi erbjuda privatpersoner valet att delbetala via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet (dock minst 50 kr i månaden). Observera att du när som helst kan betala av hela kvarvarande skulden. En aviavgift om 29 kr tillkommer per månadsfaktura. Om du har valt att betala med faktura, men ångrar dig, och vill ändra till delbetalning med Klarna konto, går det bra. Delbetala enligt informationen på din faktura eller kontakta Klarna för mer information.

Faktura

Fakturabetalning erbjuds i samarbete med Klarna AB. Vår fordran överlåts därmed till vår samarbetspartner Klarna, som i sin tur överlåter fordran till Nordea Finans Sverige AB (publ). Betalning ska ske till Nordea på angivet konto. Observera att det är väldigt viktigt att betalning sker till det bankgironummer som står angivet på fakturan. Privatpersoners beställningar skickas mot faktura som förfaller till betalning efter 14 dagar om inget annat anges. Fakturan skickas till den e-postadress du angav vid köpet. Ingen fakturaavgift tillkommer. För företag och offentlig förvaltning skickas beställningar mot faktura som förfaller till betalning efter 30 dagar om inte annat anges. I fältet för fakturareferens kan du ange referensinformation som kommer att följa med ordern och skrivas ut på fakturan. Ingen fakturaavgift tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att skicka beställningar mot postförskott utan föregående avisering.


Betala direkt med kort eller bankkonto

Smidig direktbetalning med bankkonto som bekräftas med Bank ID eller via din internetbank. Ditt köp kommer att debiteras cirka två bankdagar efter att din order har blivit hanterad av oss. Du kan även välja att betala direkt med kort och spara ditt kort för framtida köp.


Kortbetalning

Betala direkt med kort. Notera att du om du väljer alternativet ”Betala direkt med kort eller bankkonto” i kassan, har du även möjlighet att spara ditt kort för framtida köp. Som kund har du skyldighet att se till att det finns pengar på ditt konto tills vi dragit köpesumman. Om kontot inte har täckning eller om det av annan anledning inte går att dra pengarna har vi rätt att fakturera det aktuella beloppet. Notera att om du väljer betala.


Kreditkontroll

Vid val av fakturabetalning ges genast besked om kredit har beviljats och vi kan hantera köpet omgående. I samband med detta kan Klarna komma att ta en kreditupplysning. Skulle ansökan inte bli beviljad är ni välkomna att välja ett alternativt betalningssätt eller kontakta Klarna här.

Fakturainformation

Du kan gå direkt till vår samarbetspartner Klarnas hemsida och få information om din faktura. Logga in med hjälp av ditt person- eller organisationsnummer samt fakturans OCR-nummer. Där kan du också flytta förfallodatumet 10 dagar framåt i tiden.

Dröjsmålsränta och påminnelseavgifter

Om betalning inte inkommer i tid skickar Klarna en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift om 50 kr, samt dröjsmålsränta om fn 25,50%. Denna påminnelse skickas ut till den adress som är angiven på beställningen. Betalning ska ske till det konto som anges på fakturan.

Avbokning vid kortbetalning

Om du har betalat med kort och något i din order avbokas av dig eller oss släpps reservationen automatiskt och du har tillgång till beloppet inom en vecka.