Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Colting Wetsuits
SR02 WETSUIT
”Möter inget motstånd under varken löpning eller simning”
Alexander, Kundtjänst
TILL PRODUKTEN

Månadens produkt

Colting Wetsuits SR02 Wetsuit

TILL PRODUKTEN

Bra position och utan motstånd - SR02 Wetsuit

Vår skärgård har de senaste åren fått besök av en ny sport och det blir allt vanligare med de neoprenklädda löparna på skogsstigar och klippor. Det är i det här gänget vi också hittar månadens testperson, Alexander från Addnatures kundtjänst. Han har vuxit upp i Blekinges skärgård, som nu också agerar kuliss till hans nya favoritsport, Swimrun. För honom hamnade testet av SR02 Wetsuit perfekt i säsongen.

Jag har tränat Swimrun sedan 2015 och har sedan dess också hunnit tävla i sporten. Det jag gillar mest är att det är en bra träningskombination med löpning och simning samtidigt som jag får vara ute i fina naturmiljöer.

Första intrycket

Jag drar på mig våtdräkten två till tre gånger i veckan och har två i min samling att jämföra med. Det första jag tänker är att designen är grym! Man ser stark ut i den. Det andra är att den sitter riktigt bra.


Det praktiska testet

Jag testade SR02 Wetsuit under en månads tid över en sträcka på 60 kilometer. Testet tog plats utanför Stockholm och i Karlshamn, Blekinge. Vattnet var lugnt och kallt, 13-15ᵒ C. Lufttemperaturen var runt 20ᵒ C men i skärgården blåste det kalla vindar. De här förhållandena följde mig genom hela testperioden, för trots att vädret skiftade höll jag till i skyddade delar av skärgården. Jag sprang längs smala stigar eller helt obanad terräng ner till vattnet.

Det jag gillar mest är att jag inte känner något motstånd från dräkten under varken löpningen eller simningen. De tjocka panelerna på låren gjorde min position i vattnet mycket bättre än vad jag känt med andra våtdräkter och jag behövde aldrig använda min pull buoy. Jag blev heller aldrig frusen. Slitstyrkemässigt har den stått pall under månaden jag testat den. Men som med alla våtdräkter för simning behöver man vara försiktigt när man tar på sig den för att inte göra en reva.

Slutsats:

När jag själv behöver en ny dräkt är det här dräkten jag kommer köpa. Och jag kommer definitivt rekommendera den till andra.


Colting Wetsuits - Kvalitet och prestation hand i hand

Jonas Colting letade ständigt efter den perfekta våtdräkten. Den som skulle ge perfekt läge i vattnet men vara mjuk för rörelsefriheten, den lätta dräkten som skulle skydda i kalla vatten – en våtdräkt som skulle vara ett med simmaren. Efter 25 år av simning och många mil i våtdräkt bestämde sig han sig för att konstruera sin egen dräkt. Resultatet blev Colting Wetsuits.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken