Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Upp till 50% rabatt - Vägra frysa om fötterna

Företagskund

Houdini Wooler
Half Zip
”Det perfekta mellanlagret!”
Claudia Adamo, Customer Service
TILL PRODUKTENHOUDINI WOOLER HALF ZIP

Månadens produkt

HOUDINI WOOLER HALF ZIP

TILL PRODUKTEN

En friluftströja för alla tillfällen

Claudia arbetar på Addnature’s kundtjänst och tillhör således företagets problemlösare som hanterar alla kundernas önskemål och frågor. När Claudia inte är på jobbet spenderar hon gärna sin fritid ute i naturen tillsammans med vänner. Hennes största intresse är klättring, en passion som hon har ägnat sig åt sedan tonåren. I höstas reste Claudia till Lofoten i Norge och med sig i packningen hade hon månadens produkt, Houdini Wooler Half Zip. Med flera års erfarenhet av outdoor vet Claudia precis vilka egenskaper ett bra funktionsplagg bör ha. Med kritiska ögon har hon granskat och testat månadens produkt som har levt upp till prövningen i samband med äventyret vid Nordnorges kustlinje.


Första intrycket

Mitt första intryck när jag fick se tröjan var att jag gillade att Houdini hade gjort en ny modell av deras Wooler Houdi. Jag tyckte den såg otroligt bekväm ut! Och genast när jag drog på mig den kunde jag känna hur skön den var och hur mycket jag gillade kragen med dragkedjan så man håller sig varm runt halsen och ändå kan dra ner lite om det skulle bli för varmt. Jag är ett stort fan av Houdini eftersom att det går att använda deras funktionskläder både för olika aktiviteter utomhus men även till vardags. Jag anser att deras kläder är passande till bägge ändamålen. Jag har positiva erfarenheter av Houdinis kläder då de alltid haft superbra kvalité, vilket är viktigt när man till exempel använder kläderna på klätterväggen eller skidbacken.
Mina förväntningar av tröjan var att den skulle ha bra ventilation och fukttransportering med tanke på Wooler Gridmerino mönstret i tröjan.

TILL PRODUKTEN

Det praktiska testet

Denna tröja fick följa med mig en vecka på min resa till Lofoten i Norge och jag kunde inte vara mer nöjd med den! Den är helt enkelt det perfekta mellanlagret! När jag använde tröjan hade jag en heldag på berget en solig dag i oktober. Det blev lite kyligt men tröjan kändes perfekt att ha när jag klättrade och när det började blåsa kunde jag bara komplettera med en skaljacka.


Slutsats

Jag skulle rekommendera Houdini Wooler Half Zip till alla som gillar kläder med merinoull och tycker om utomhusaktiviteter, speciellt klättring och skidåkning. Jag använde den under skaljackan på vandringsturer och efter en riktigt kall surf-session och under lite kyligare klätterdagar. Jag använde även tröjan när jag sov i tält, och den var perfekt att mysa in sig i sovsäcken. Tröjan passade perfekt till alla tillfällen, speciellt när man vandrade. Det var väldigt skönt att bara använda den över ett tunt linne och sen komplettera med en skaljacka över när det blåste ordentligt. Konstruktionen i mönstret gör att tröjan är bättre än många andra på att transportera fukt, vilket är mycket uppskattat. Sedan fick man fina komplimanger vid klätterväggen, för att den är så stilren och snygg!


Houdini – hållbara plagg med hög funktion

Houdini har sedan starten 1993 jobbat för att designa hållbara produkter som är mångsidiga och tidlösa. Med funktionsplagg av hög kvalitet och en strävan att ligga i absolut framkant vad gäller hållbar konsumtion har Houdini blivit favoriter hos den moderna friluftsmänniskan!

VIEW BRAND

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken