Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vi gör plats i lagret! | Passa på att fynda - Upp till 70%

Företagskund

BERGANS
SENJA 34 BACKPACK
”En lätt och välsittande följeslagare för alla dagsturer”
Sabine, Product Content Manager
Till produktenMånadens produkt

Månadens produkt

BERGANS SENJA 34 BACKPACK

Till produkten

BERGANS SENJA 34 – EN FRÖJD FÖR RYGGEN

Ta din ryggsäck och vandra ut genom dörren. Att vara på väg och utforska nya platser är någonting vi älskar. Vår arbetskamrat Sabine är inget undantag och är därför en perfekt kandidat för testet av Bergans Senja 34. Det Sabine inte vet om friluftsprodukter är inte värt att veta. Hon ser till att våra produkter hamnar online och att de har all information som behövs. När hon inte jobbar slår hennes hjärta för bergen. Oavsett om det är vandring, bergsklättring eller mountainbike, älskar hon att utmana sig själv, liksom att koppla av och njuta av naturen. Med Senja 34 på ryggen begav hon sig till tyrolska Alperna och vad hon tycker om produkten delar hon med sig av här.


Första intryck - Vilken lättnad!

Tack vare mitt jobb tittar jag oftare på friluftsprodukter som ryggsäckar än inte och många har det blivit. En modell som är lätt, högkvalitativ och speciellt anpassad för kvinnor ser jag dock inte varje dag. Så jag blev otroligt exalterad över Bergans Senja, som skulle ha exakt de egenskaperna. Jag tänkte att mina två kommande vandringar i österrikiska Kaisergebirge skulle visa vad den här vandringsryggsäcken gick för.
 
När ryggsäcken landade på mitt skrivbord greppade jag den direkt och jag reagerade direkt på hur lätt den var! Den väger in sig på 980 g vilket gör den perfekt för dem som gillar att gå med så lite vikt som möjligt. Det verkade finnas tillräckligt med förvaringsmöjligheter; med ett stort huvudfack, fickor på båda sidor för vattenflaskor och en nätficka på framsidan. Ytterligare tre dragkedjefickor ger extra förvaringsutrymme och finns på övre och nedre delen av locket och på höftbältet.
 
Justeringen av bärsystemet var väldigt enkelt. Tack vare Bergans QuickAdjust™ II-teknik kan du skräddarsy ryggsäcken till din egen rygglängd med ett kardborreband. Sedan sitter den kompakt och tätt mot kroppen. Det är dags att ladda Senja och ta den på äventyr.

Till produkten

Det praktiska testet – Mot bergen!

Tack vare de många facken kunde jag enkelt organisera min packning före varje dagstur. Bara i det stora huvudfacket hade jag önskat fler avdelningar, då hade jag kunnat hålla saker i bättre ordning. Nätfickan på framsidan är å andra sidan extremt praktisk. Jag stuvade ner min regnjacka i den för att ha den lättillgänglig om det kom en oväntad regnskur. För ännu mer utrymme kan du expandera ryggsäcken något. Det finns också möjlighet att fästa vandringsstavarna.

Efter flera timmar på ryggen sitter den fortfarande perfekt. Den ger stor rörelsefrihet och är väldigt bekvämt att bära. Det breda höftbältet tar mycket av vikten. För bättre andningsförmåga har Bergans installerat sitt innovativa FlowPanel™ på baksidan. Det säkerställer ett behagligt, märkbart luftigt klimat för ryggen. Sist men inte minst vill jag nämna att ryggsäcken är helt Bluesign®-certifierad. Det betyder att det är tillverkat uteslutande av resurseffektivt, hållbart material - en riktigt bra sak!

MER FRÅN BERGANS

Sammanfattning – Håller vad den lovar

Jag gillade verkligen Bergans Senja. Den är en lätt, välsittande följeslagare för alla dagsturer. Även de som är på väg under en längre tid och vill resa med så liten vikt som möjligt kommer vara nöjda med den. När det gäller organiseringen skulle jag velat ha fler fickor i huvudfacket, men det var allt som gick att kritisera. Ryggsäckar speciellt gjorda för kvinnor (med rätt vikt, bärsystem, utförande och hållbar produktion) är en sällsynt sak. Tack vare Bergans finns nu en till modell att välja på!

Den entusiastiska naturälskaren och jägaren Ole F. Bergan grundade det norska företaget Bergans of Norway 1908. Han uppfann en nytänkande ryggsäckdesign som banade väg för friluftsmärket. Under otaliga expeditioner och äventyr i naturen har Bergans tekniska utrustning och funktionskläder bevisat sin höga kvalitetsstandard. Genom sin egen erfarenhet och feedback från de mest extrema äventyrarna har Bergans of Norway fortsatt att producera innovativa och prisbelönta produkter år efter år.

TILL MÄRKET

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken