Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

SOMMAR-REA Fynda allt för din favoritaktivitet! | Spara upp till 70%

Företagskund

MARMOT
MARMOT TRESTLES 15 TL SLEEPING BAG
"Konstant komfort, funktion och passform."
Kristin, Marketing Coordinator
Till produktenMånadens produkt

Månadens produkt

MARMOT TRESTLES 15 TL SLEEPING BAG

Till produkten

MARMOT TRESTLES 15 TL – MJUK SOM EN FILT

Vi är många på Addnature som har blivit introducerade för friluftslivet redan i tidig ålder. Några av oss har vuxit upp i fjällen, någon har slagit upp sitt första tält i vardagsrummet och för flera stod campingen med på den årliga semesterplanen. Vår Marketing Coordinator Kristin har sedan barnsben varit ute och campat två veckor per år. Och sedan fyra år tillbaka har hon fört seden vidare genom att jobba extra som guide på ett friluftsläger för barn.
Vi campar under tio dagar, djupt inne i en stor skog. Känslan att vara ute i naturen är underbar. Ofta blir nätterna kalla och vi sover därför alltid i sovsäckar. Min nuvarande sovsäck köpte jag på ett lågprisvaruhus och den har många år på nacken. Därför känns det extra kul att få testa på en kvalitetssäck som Marmot Trestles.

Till produktenTill produkten

Första intrycket

Färgen är väldigt fin! Materialet är mjukt och bekvämt. Jag är positivt inställd till dragkedja nummer två. Marmot Trestles tar lite mer plats i packningen, men för mig är det inte så intressant hur stor eller liten sovsäcken blir när den är nedpackad. Vi åker ut med buss eller har bilar med oss. Den lilla förvaringsfickan känns smidig och genomtänkt.


 

Det praktiska testet

Jag använde den vid två olika tillfällen, båda gångerna i ett fyrpersonstält. Den första gången var det kallt och regnigt med 7°C och andra gången slapp vi regnet och temperaturen låg runt 10-12°C. På grund av de kalla nätterna är det viktigt att ha en varm sovsäck. Materialet är en favorit, det värms upp snabbt och håller dig varm utan att du börjar svettas.
Dragkedja nummer två gör att det blir lätt att lägga sig i sovsäcken och den kommer väl till pass när det blir varmare under morgontimmarna. Den underlättar också när du vill vädra säcken under dagen. Trots att det är en bra detalj så behöver den optimeras, eftersom den nedre inte håller sig stängd hela natten. Förvaringsfickan kan få vara något större. Sovsäcken är enkel att packa ner i sin packpåse.


Slutsats

Mina förväntningar besannades. Sovsäcken har konstant komfort, funktion och passform. Den är mjuk som en filt och värmer upp dig inom ett par minuter. Marmot Trestles har slagit ut min gamla sovsäck och det är den här jag kommer använda i framtiden.
 
Jag rekommenderar den här sovsäcken för dig som ska tälta under kalla nätter, om du är ute några nätter per år och om du inte behöver en sovsäck med liten packvolym. För vandringsturer är volymen för stor.

MER FRÅN MARMOTMER FRÅN MARMOT

Marmot – No Bad Weather

Marmot har sedan 1974 levererat funktionella kläder och utrustning av hög kvalitet till bergsportutövare, outdoorentusiaster och alpinister. Märket har sitt ursprung i en liten energisk klätterklubb med amerikanska studenter som alla delade en gemensam passion för friluftsliv.
Marmots första produkter var en dunväst, en tröja samt en dunparkas och tre dunsovsäckar. Bara två år efter att företaget grundades började Marmot att samarbeta med GORE-TEX®. Marmot har nu det längsta partnerskapet med membrantillverkaren i outdoorbranschen.

TILL MÄRKETTILL MÄRKET

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken