Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

25% extra rabatt på allt från The North Face - Fynda förstklassig utrustning | Kod: TNF25

Företagskund

Point 65

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr
Point 65

Point 65

Point 65 Sweden, grundat 1996, är det ledande kajakvarumärket i norra Europa samt en av de snabbast växande kajakföretagen i världen. Nigel Foster, en av paddelvärldens främsta personligheter, leder Point 65's avdelning för design och utveckling. Point 65 erbjuder kajakmodeller som passar alla; från enklare rekreations kajaker till avancerade touringkajaker i kevlar/carbon.

Sortera
 
sida 1 av
1

Point 65: svensk kajakutrustning av toppklass

Svenska Point 65 är en kajakutrustningstillverkare av världsklass. Namnet kommer från Point 65°North, strax utanför Skellefteå i Norrland som är en perfekt plats att paddla kajak på och märket grundades 1996. Point 65 säljer kajaker över hela världen, och nyckelordet i arbetet är innovation. Grundare och ägare är Tomas och Richard Öhman, två bröder som varit aktiva inom vattensport sedan unga år och även tidigt började utforma sin egen utrustning. De byggde sin första båt när de knappt blivit tonåringar. I teamet ingår även paddlingslegenden Nigel Foster, som anslöt till företaget 2004. Han har designat sex stycken havskajaker och tar med sig enorm erfarenhet in i företaget. Hos företaget finns även Magnus de Brito, som är kunnig inom marin konstruktionsteknik och en av Skandinaviens ledande designers som arbetat åt bland annat Porsche, Scania, Hyundai och Pirelli. Testpaddling sker av Freya Hoffmeister, som åker på expeditioner på vatten bland annat runt Sydamerika och Australien, och klarar flera sorters paddling.

Point 65:s filosofi är att man måste utgå från att ingen kajak passar alla utövare, eftersom alla människor är olika och har olika färdigheter mål, smak, ambition och så vidare. Därför har man ett varierat utbud av kajaker och utrustning. För sitt goda arbete har man bland annat fått utmärkelser från ISPO, som är en erkänd organisation inom området.
Point 65 kajak online

Hitta din kajakutrustning från Point 65 på Addnature

Du kan hitta det mesta du behöver för paddling i form av god utrustning här på Addnature.com. Alla behöver utrustning av god kvalitet: det gäller såväl erfarna paddlare som nybörjare, och av säkerhetsskäl lika väl som prestationsskäl. De flesta torde vara tämligen överens om att paddling är en aktivitet där utrustning spelar en relativt stor roll för hur väl man lyckas omsätta energin som man lägger ner i prestation. Därför finns kanske särskilt goda skäl att inom denna aktivitet leta efter något alldeles extra. Här finns mycket att välja mellan från ett märke med erkänd kvalitet, och dessutom till riktigt bra priser. Har man rätt utrustning och är trygg med att vara välförberedd går det nämligen betydligt enklare att paddla. Inte minst om man paddlar till havs eller i kalla och strömma vatten där hoten alltid är nära. Då vill det till att man känner sig väl förberedd och trygg för att man på bästa sätt ska kunna fokusera på rätt saker. Det gäller såväl om man främst paddlar för den fysiska utmaningen eller om man främst vill åt naturupplevelsen: att känna sig säker och ha en smidig och god utrustning är alltid ett plus.

Populära artiklar av hög kvalitet från Point 65 inkluderar bland annat:
  • Tourer PRO. En lätt och slitstark paddel som har ett skaft som går att dela och ställa in vinkel på. Gjort av nylon och förstärkt med glasfiber. Har ovalt grepp och droppringar. Passar för hög paddelföring och kraftiga tag med paddeln. Väger strax under ett kilo.
  • Gran Tourer. Avancerad paddel av vacuumformad glasfiber och epoxy. Ar ett medelstort och avlångt blad som passar utmärkt för långfärdspaddling och har den goda kombinationen av att vara både mjuk och stabil. Väger lite mindre än ett kilo.
  • Mid Section. En smart mittdel som gör det obsolet att ha två kajaker. I stället kan man sätta in denna mittsektion och förvandla Martini Solo från en enmanskajak till en dubbelkajak på mindre än 10 sekunder! Då blir det enkelt att ta med sig en vän eller någon från familjen på en tur, samtidigt som det är lika lätt som alltid att komma iväg om de inte känner för att följa med.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken