Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Haglöfs-Rea- Stora äventyr till låga priser - upp till -65%! | Nyhet! Beställ med Postnord innan kl 17.30 för utleverans idag.

Pop Up Grill

1 produkt
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Pop Up Grill

Pop Up Grill

Smidig grill som är lätt att ta med sig överallt.

Sortera
 
sida 1 av
1

Pop Up Grill: en svensk innovation som gör grillning möjlig överallt

Pop Up Grill är en unik produkt skapad av svenske Jonas Rylander på företaget Fishdesign. Dess fina design har givit den pris i Red Dot Design Award, världens allra största designtävling. Den är smidig, stabil och bärbar och fälls lätt ihop och är lika enkel att fälla upp igen. Den står på tre ben, vilket gör att den är stadig på alla tänkbara underlag. Tack vare ett stort luftflöde uppnås en hög brinntemperatur. Används tillsammans med helt vanlig grillkol, och den går bra att fylla på i hemmet för att sedan transportera grillen dit man vill använda den. På så vis är den lika smidig som en engångsgrill att resa med, men har fördelen av högre kvalitet och att man slipper köpa ny grill för varje utflykt. På så vis blir den en perfekt kombination för den som gillar utflykter av olika slag och att grilla, och kan då komma till användning många gånger.

Den unika och smarta konstruktionen gör också att det är en produkt som lämpar sig mycket väl som en påhittig present till den som redan har allt: och då alltså i synnerhet för en friluftsmänniska som gillar att grilla. Grillens lackering är gjord av teflonlack, vilket både ger den en skön och glansig yta och innebär att den tål varma temperaturer.

Pop Up Grill online

Klarar av vinterväder galant

Grillen kan även användas över öppen eld, och likaså i form av stöd för stek- eller kaffepanna, alternativt vindskydd för en gasbrännare. Kan tändas med miljövänliga tändblock. De placeras då under själva kolgallret som sitter på botten av grillen. Det är en året-runt-produkt, som även kan användas på vintern. Då får man dock placera en gren eller annat, ofta en skidstav av metall som finns i närheten, under grillens ben. Modellen har dessutom uppdaterats från tidigare förlagor för att stå ännu stadigare just under vintern.

Fördelar med Pop Up Grill:
  • Smidig som en engångsgrill, men bättre och hållbar
  • Klarar alla årstider
  • Är billig

Skaparen Jonas Rylander är vd på det svenska designföretaget Fishdesign från Göteborg. Det är ett företag som lyckats framställa innovativa designlösningar inom de mest skilda områdena, såsom motorcykel, fåtölj, kombinerad lampa och vedvagn – och nu även grill. De har även gjort designprojekt åt bland annat Electrolux och Tiger of Sweden och anlitats av Chalmers Tekniska Högskola för att lära ut teknisk design.

Köp den på Addnature för bara 295 kronor

Pop Up Grill är en så smidig och nyskapande uppfinning att den helt förändrar förutsättningarna för att göra mat på utflykter. Därför kan den vara en mycket bra investering. Grillen kostar bara 295 kronor här på Addnature, och som allt annat i shoppen har den fri frakt och 365 dagars öppet köp. Ofta brukar det annars vara viss brist på kulinariska upplevelser under utflykterna, men nu kan du laga mat ute i naturen på ett sätt som är precis lika gott som att grilla hemma i trädgården. Det gör att man oftare kan känna för att ta sig iväg och göra utflykter, för alla hinder och svårigheter som undandröjs gör det lättare att känna för att ta sig iväg. Det gäller inte minst familjer där till exempel barnen klagar på den vanliga utflyktsmaten. Med Pop Up Grill kan man enkelt grilla på några korvar eller hamburgare som smakar precis lika bra som hemma. Över huvud taget blir det också för många lättare att få med sig sällskap på sina utflykter när man kan laga god mat. Den väger för övrigt bara 1100 gram, och innebär därmed ingen stor påverkan för vikten på packningen.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken