Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Press

Addnature – internetbutiken med bästa sortimentet enligt nätkunderna

Addnature kniper första platsen när nätkunderna tycker till om de svenska internetbutikernas sortiment. Ingen annan butik får så mycket beröm av konsumenterna som outdoorbutiken Addnature visar Market och Icanyheter i sin nya rapport "E-handelns hetaste butiker 2016".

I tuff konkurrens med andra stora e-handelsbutiker i Sverige som IKEA, Netonnet, Adlibris, XXL med flera är det outdoorspecialisten Addnature som får mest beröm när konsumenterna tycker till. Nio av tio, eller 89 procent av konsumenterna, berömmer sortimentet.

Brett sortiment, engagerade medarbetare och en vässad logistik som gör att varorna snabbt når kunden är några av faktorerna bakom framgången enligt Calle Ringborg, Marknad och Event Addnature.

– Vi är stolta och glada – det här är finaste betyget vi kan få! Att erbjuda bästa möjliga sortiment och service till våra kunder är en stark drivkraft hos oss alla i Addnatures team. Det är fantastiskt roligt att nätkunderna har upptäckt och gillar vårt breda sortiment. Eftersom alla vi som jobbar på Addnature älskar äventyr använder vi själva de prylar som vi säljer. Vi har ett riktigt vasst sortiment och kundernas förtroende. Hos oss kan skidåkare, vandrare, klättrare, traillöpare och inte minst alla som liksom vi brinner för swimrun hitta utrustningen som de vill ha, säger Calle Ringborg.

Läs mer om om rapporten "E-handelns hetaste butiker 2016". För mer information Market.

Vill du veta mer om Addnature?

Kolla in vår sida på MyNewsDesk.

Om du tycker bättre om sociala media så kan du följa oss på Facebook, Instagram och Twitter

Vi har även en blogg där vi skriver lite mer om de vi samarbetar med.