Nätbutiken för cyklar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Prijon

0 Produkt
null
Prijon
Tysk tillverkare av kajaker för såväl forspaddling och sjöar som öppet hav. Få är de vattendrag som inte korsats av en Prijonkajak.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Prijon tillverkar kajaker med stor kärlek

Tysk Prijon är en stor tillverkare av kajaker. Bakom märket finns verkliga entusiaster inom sporten. Alla kajaker handtillverkas i företagets fabrik. Man köper i största möjliga mån in material från sitt lokala område för att få en unik och speciell karaktär i varje kajak och för att minska miljöpåverkan. Man lägger även stor vikt vid design och bekvämlighet vid sidan av funktion. Man tillverkar kajaker för paddling i såväl forsar som på sjöar och öppet hav.

Vi har ett stort urval av kajaker från Prijon och olika tillbehör, såsom kapell, deckbag, med mera på Addnature.com. Här finner du kajaker i olika prisklasser och med olika funktioner som gör det möjligt att hitta just det du söker. Med våra fina priser får du mycket kvalitet för pengarna när du handlar kajak. Som alltid gäller även fri frakt och 365 dagars öppet köp. För den verklige entusiasten finns med andra ord möjlighet att hitta flera olika kajaker för olika situationer och den mesta nödvändiga utrustningen till dem allt på ett och samma ställe och till riktigt bra priser. Smidigare än så blir det knappast.


Prijon kajaker online

Kajaker som stimulerar intresset

Kajak är som bekant en aktivitet där utrustningen i allra högsta grad spelar stor roll för såväl upplevelse som prestation, så det är en god idé att unna sig en riktigt bra kajak om man vill få ut mycket av paddlingen, oavsett om man främst är inriktad på tävling eller rekreation. Då är kajakerna från Prijon ett bra val, som gör att du både trivs och får ut god effekt av din paddling. Dessutom kan du ha gott samvete över att du stödjer ett företag som är miljömässigt och socialt medvetna. Bland annat driver man hela sitt lager med ett system av ekologisk generering av ström. Detta för både sig själva och för kommande generationer. Förutom att de minskar miljöbelastningen vid produktionen arbetar de bland annat med att möjliggöra kajakpaddling för funktionshindrade människor. Det vittnar om det engagemang märket har för paddlingen och att de vill att så många människor som möjligt ska kunna få chansen att utöva denna underbara aktivitet. Alla anledningar att känna dig nöjd över köpet av kajak smittar dessutom ofta av sig på helheten vid paddling, så om man verkligen gillar sin kajak och känner att omständigheterna kring tillverkningen är schysst och reko blir det naturligtvis lättare att känna sig bekväm i den.

Flera kvalitetskajaker från Prijon i vårt sortiment

Med en bra kajak blir det på ett naturligt sätt också i regel mer sannolikt att man tar sig ut och paddlar ofta, vilket är en förutsättning för att intresset ska kunna växa och att man ska utvecklas i sin aktivitet.

Exempel på några populära kajaker i vårt sortiment från Prijon är:

  • Marlin Prilite med Wingroder. En riktigt snabb kajak för havspaddling och expeditioner som är gjord av Prilite och levereras med vingroder. Gjord för hög prestation. Har en längd på 5,3 meter men väger bara 23 kilo, vilket gör den stabil och lätt att hantera.
  • Excursion med Luxus Roder. En riktigt stabil tvåmanskajak. Passar för paddling på så väl sjöar och floder som inom skär. Sittbrunnar av större modell som gör det enkelt att ta sig i och ur kajaken. Har en stabilitet som även gör den lämplig till fiske.
  • Touryak 500 med Luxus Roder. En riktigt mångsidig kajak med hög stabilitet. Passar större personer med långa ben, alternativt den som behöver ha extra mycket packning med sig.