Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Roald Amundsen

10 Produkter
Pris i kr
Roald Amundsen

Roald Amundsen - Hudvård med anor

Naturlig hudvård för den aktiva utövaren är Roald Amundsens fokus. Med rötter i de anrika polarexpeditionerna kring sekelskiftet och den norska passionen för friluftsliv har produkter med skyddande, vårdande och antiseptiska egenskaper utvecklats. Perfekt för vårt skandinaviska klimat.

Sortera
sida 1 av
1

Roald Amundsen

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Roald Amundsen har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Roald Amundsen i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett så bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av Sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Roald Amundsen inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken