Nätbutiken för cyklar
Lämna vardagen bakom dig | Återupptäck dig själv på nya stigar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Ruffwear

1 Produkt
Filter
Återställ

Märke

Färger

 • röd

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Ruffwear
Ruffwear – Performance Dog Gear
Ruffwear är ett märke baserat i Oregon, USA. Deras kall är att skapa utrustning som förbättrar och inspirerar till äventyr med våra fyrfotade vänner – det bästa tursällskapet under vandring, terränglöpning, skidåkning och paddling. Ruffwear engagerar sig i bevaringen av vild natur för att ge tillbaka till viktiga platser för människor och djur.
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Ruffwear Hoopie Collar röd röd
Ruffwear
Hoopie Collar röd
255 kr 165 kr
- 35 %
 • Versioner: L | 51-66cm
Ruffwear Hoopie Collar röd

Ruffwear tillverkar tillbehör och utrustning för aktiva hundar

Det sägs att hunden är människans bästa vän. Detta är något som de allra flesta hundägare håller med om. En hund är en livslång partner som du måste ta hand om. I gengäld tar hunden hand om dig och ser till att du både är älskad och omhändertagen. Om du har en aktiv livsstil och vill kunna ta med dig hunden vart du än tar vägen är Ruffwear ett varumärke som du kommer att älska.
Ruffwear är ett amerikanskt företag som grundades av äventyraren Patrick Kruse. Oavsett om han vandrade över långa promenadstigar, utforskade naturen, cyklade på asfalt eller åkte på båtäventyr försökte han alltid ta med sig sina älskade hundar. De var inte alltid lätt och Patrick märkte tidigt att det saknades utrustning för hundar som höll hög kvalitet.
Patrick har tidigare erfarenhet av att utveckla produkter och driva företag. Under det tidiga 1990-talet märkte han att hans vän hade svårt att ge hunden vatten. Tanken slog honom att samma material som håller ett tält vattentätt kan användas för att bevara vattnet på ett smidigt sätt. Han bestämde sig för att ta saken i egna händer. Patrick Kruse hade trots allt tidigare erfarenhet av att driva företag och utveckla produkter. Detta blev starten för en av de första produkterna från Ruffwear, en hopfällbar skål till hunden.
Skålen gör stor succé och trots att det är ett litet företag under uppbyggnad fortsätter de att utvecklas och gå från klarhet till klarhet. Företaget börjar bland annat att utveckla ”jobbskor” till hundar, samt flera andra praktiska tillbehör och produkter. Idag är Ruffwear en av de ledande företagen när det kommer till täcken, produkter och utrustning för aktiva hundar. Vi på Addnature erbjuder ett stort utbud av produkter, bland annat kan du hitta:

 • Koppel
 • Hundskor
 • Hundtäcke
 • Sovsäck för hund

  • För dig som vill ta med dig hunden på äventyr

   Du hittar flera produkter från Ruffwear som passar utmärkt för dig som gillar att vandra, utforska eller äventyra med din hund. Med en hundväska kan du till exempel låta din hund bära med sig en del av packningen, eller åtminstone sina egna saker. Väskorna har flera justeringspunkter för att de ska kunna anpassas efter hundens individuella former. Kom ihåg att inte packa för tungt, en bra regel är att alltid hålla sig under 25 % av hundens kroppsvikt.
   Naturligtvis kan du även hitta den klassiska hundskålen, en av de första produkterna från Ruffwear. Denna prisvärda produkt har en vattentät insida och är enkel att fälla upp och fälla ihop. Andra praktiska produkter är Ruffwear koppel. Det finns flera att välja mellan, alla med sina egna speciella egenskaper.

   Utrustning för både land och hav

   Ruffwear har verkligen tänkt till när det kommer till att erbjuda produkter som passar alla typer av ändamål. Förutom att de utvecklat utrustning som passar perfekt för långa vandringar i skog och annan tuff terräng, exempelvis speciella hundskor, så har de även utvecklat utrustning för hundar som befinner sig på båt eller nära vatten. De har bland annat tillverkat en säker flytväst för hundar som inte bara är utformad för att hjälpa hunden om den skulle ramla överbord. Flytvästen ger hunden full rörlighet och den har även försetts med reflexdetaljer och ett starkt handtag. De två sista detaljerna underlättar hittandet och upphämtandet av hunden om den ramlar överbord.
   Kolla in vårt stora utbud av produkter från detta välkända amerikanska företag och beställ det du behöver för att kunna ta med dig hunden ut på äventyr. Oavsett om du bara vill gå lugna promenader eller ska ta med hunden på en lite tuffare utmaning ute i vildmarken kan du hitta produkter från Ruffwear som passar perfekt. Beställ genom oss på Addnature redan idag.