20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Skosnören & Sulor

11 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • grå
 • brun
 • vit
 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Det lilla extra med stor betydelse
När ett skosnöre går av mid tur är det någonting inte ens silvertejpen kan lösa. Ett par extra skosnören i ryggsäcken kan rädda vandringen, och ett par kängor som behöver nytt liv efter många mil på fötterna. Här finns också komforthöjande sulor - allt från smarta värmesulor som styrs via mobilen till stabiliserande sulor och sulor i merinoull.
Filter
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
 • Woolpower Felt Insolses recycle grey recycle grey
  Woolpower
  Felt Insolses recycle grey
  100 kr
  • Versioner: 36-3738-3940-4142-4344-4546-47
  Woolpower Felt Insolses recycle grey
 • Woolpower Felt Insoles Barn recycle grey recycle grey
  Woolpower
  Felt Insoles Barn recycle grey
  60 kr
  • Versioner: 24-2526-2728-2930-3132-3334-35
  Woolpower Felt Insoles Barn recycle grey
 • Lundhags Beta Pro Insoles grey grey
  Lundhags
  Beta Pro Insoles grey
  245 kr 225 kr
  • Finns i flera storlekar!
  Lundhags Beta Pro Insoles grey
 • Lundhags Shoelaces 165cm black/brown black/brown
  Lundhags
  Shoelaces 165cm black/brown
  89 kr
  Lundhags Shoelaces 165cm black/brown
 • Lundhags Shoelaces 165cm black black
  Lundhags
  Shoelaces 165cm black
  89 kr
  Lundhags Shoelaces 165cm black
 • 2XU Performance Locked Laces white/white white/white
  2XU
  Performance Locked Laces white/white
  795 kr 505 kr
  - 36 %
  Fri frakt
  2XU Performance Locked Laces white/white
 • 2XU Performance Locked Laces black/black black/black
  2XU
  Performance Locked Laces black/black
  795 kr 505 kr
  - 36 %
  Fri frakt
  2XU Performance Locked Laces black/black
 • Lundhags Leather Shoe Laces 180cm black black
  Lundhags
  Leather Shoe Laces 180cm black
  205 kr 185 kr
  Lundhags Leather Shoe Laces 180cm black
 • Lundhags Leather Shoe Laces 180cm Brown (700) Brown (700)
  Lundhags
  Leather Shoe Laces 180cm Brown (700)
  205 kr 185 kr
  Lundhags Leather Shoe Laces 180cm Brown (700)
 • Lundhags Beta Insoles grey grey
  Lundhags
  Beta Insoles grey
  185 kr 165 kr
  - 11 %
  • Finns i flera storlekar!
  Lundhags Beta Insoles grey
 • Stonz Linerz Bootsies Barn white white
  Stonz
  Linerz Bootsies Barn white
  299 kr 99 kr
  - 67 %
  • Versioner: M
  Stonz Linerz Bootsies Barn white
Ytterligare information

Bekväma skosulor

Att köpa ett par skor är inte det lättaste. Det gäller att hitta de perfekta skorna som ger en skön stabilitet och sitter bekvämt på foten. Många glömmer faktiskt att valet av skosulor spelar en viktig roll. Med rätta sulor i skorna kan komforten bli en helt annan. Här hos Addnature är vi måna om välmående fötter och erbjuder ett fantastiskt utbud med olika sorters skosulor. Många av sulorna kan anpassas för flera olika sorters skor medan andra endast passar till en viss typ av skor, till exempel vandringskor eller finskor. Om du har ett par snygga skor som du verkligen tycker om men som inte känns helt bekväma kan det hela avhjälpas med nya sulor. Många skor har idag en lös innersula vilket är perfekt när du behöver byta ut sulan. Ta ut de lösa skosulorna och använd istället inläggssulor. När man köper ett par nya skor är innersulan oftast av standardmodell, men våra fötter är sällan av standardmodell. Vi har alla olika djupa fotvalv och genom att välja en innersula för ett lågt, mellan eller högt fotvalv kan du specialanpassa skorna för dina fötters mått och form. Om du väljer att använda den befintliga skolsulan som ligger i skorna när du köper dem kan det få konsekvenser som gör att du anstränger eller belastar fötterna på ett ogynnsamt sätt. När hålfoten på sulan följer fotvalvet vilar foten på ett skonsamt sätt i skon vilket även leder till att muskelbelastningen minskar. Har du skor som inte sitter bekvämt kan det i längden leda till fotförlängning. Med fotförlängning ökar risken för att du drabbas av skoskav, smärta i rygg och ben, tår kläms ihop och du kan även få förhårdnader på fötterna.

Skosulor

Välja rätt

När du tittat på utbudet som finns här hos Addnature kommer du att upptäcka att det finns många sulor att välja mellan. Färgutbudet är väldigt stort och vill du ha ett par färgglada skosulor kommer du garanterat att hitta även detta. Det finns även andra faktorer som spelar in när du ska välja sulor. Tänk gärna på detta:

 • Vilken typ av skor ska sulorna passa till?
 • Vad vill jag ha ut av mina nya sulor?
 • Ska jag köpa färdiga skosulor eller kanske måttbeställa?

Om du ska använda dina nya sulor i ett par vandringskängor ska sulorna vara anpassade för denna typ av robusta skor. Kontrollera så att innersulan går att ta ut och undersök därefter vilken typ av sulor som blir bäst. Många av sulorna håller ortopedisk kvalité vilket innebär att de är ergonomiskt utformade för att ge bästa möjliga stöd och funktion. En bra stödfunktion betyder bland annat att hälpartiet är ”fixerat” och inte glipar. Foten stötdämpas vid isättning och muskeluthålligheten ökar med anatomiskt korrekta skosulor. Ibland händer det att man svettas när skorna sitter på under många timmar. För att undvika lukt har flertalet av sulorna hos Addnature luktavviskande egenskaper som gör att de håller sig fräscha under en lång tid. Det finns en uppsjö av färdiga sulor som går att handla redan idag men Addnature erbjuder även måttbeställda skosulor. När du vill vara absolut säker på att sulorna ska passa dina fötter perfekt kan du besöka någon av våra butiker. Här har vi möjlighet att göra ett sul-avtryck som sedan används som underlag när vi tillverkar dina måttbeställda sulor.

Hitta lösningar

Ibland är det inte nödvändigt att lägga i en hel sula utan det kan räcka med ett hälparti. En häldyna hjälper hälen att hållas på plats och samtidigt kommer hälen upp en bit vilket ger en bekväm känsla. Häldynorna består till största del av gel som bidrar till den sköna komforten. För att de ska ligga på plats i skorna fäster du dem enkelt med medföljande klisterremsor. Om du brukar frysa om fötterna finns det smarta lösningar även för detta ändamål. Ett par sköna lammullssulor kan användas som inläggssulor. Om de inte passar helt till dina skor kan du enkelt klippa till sulorna så att de ligger perfekt. Det går att förändra ett par skor väldigt mycket bara genom att prova sig fram mellan olika sorters sulor. Vissa skosulor kan du med fördel flytta mellan skor så att dina fötter hela tiden får bäst möjliga stöd och komfort. Ge fötterna någonting riktigt bra. Ge dina fötter skosulor från Addnature!

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat