Nätbutiken för cyklar
Midsommarrea | Heta erbjudanden på massor av kläder & skor
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Skosnören & Sulor

14 Produkter
Filter
Återställ

Målgrupp

Tillgänglighet i butik

 • Stockholm 6

Typ

 • Innersula 8
 • Skosnöre 5

Serie

 • Tear-Aid Typ A 1

Färger

 • grå
 • brun
 • röd
 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Det lilla extra med stor betydelse
När ett skosnöre går av mitt i en tur är det någonting inte ens silvertejpen kan lösa, men ett par extra skosnören i ryggsäcken kan snabbt rädda vandringen! Ett par skosnören kan också liva upp ett par kängor som behöver nytt liv efter många mil på fötterna. Här finns också komforthöjande sulor - allt från smarta värmesulor som styrs via mobilen till stabiliserande sulor och sulor i merinoull.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Woolpower Felt Insolses grå grå
Woolpower
Felt Insolses grå
104 kr
 • Versioner: EU 36-37EU 38-39EU 40-41EU 42-43EU 44-45EU 46-47
Woolpower Felt Insolses grå
Woolpower Felt Insoles Barn grå grå
Woolpower
Felt Insoles Barn grå
62 kr
 • Versioner: EU 24-25EU 26-27EU 28-29EU 30-31EU 32-33EU 34-35
Woolpower Felt Insoles Barn grå
Tear-Aid Repair Kit Type A (Ej PVC)
Tear-Aid
Repair Kit Type A (Ej PVC)
195 kr 135 kr
- 31 %
Tear-Aid Repair Kit Type A (Ej PVC)
Lundhags Shoe Laces 180cm svart/röd svart/röd
Lundhags
Shoe Laces 180cm svart/röd
94 kr
Lundhags Shoe Laces 180cm svart/röd
Lundhags Shoe Laces 150cm svart/röd svart/röd
Lundhags
Shoe Laces 150cm svart/röd
84 kr
Lundhags Shoe Laces 150cm svart/röd
Lundhags Shoe Laces 200cm svart svart
Lundhags
Shoe Laces 200cm svart
94 kr 75 kr
- 20 %
Lundhags Shoe Laces 200cm svart
Lundhags Shoelaces 165cm svart/röd svart/röd
Lundhags
Shoelaces 165cm svart/röd
84 kr
Lundhags Shoelaces 165cm svart/röd
Lundhags Leather Shoe Laces 180cm brun brun
Lundhags
Leather Shoe Laces 180cm brun
245 kr
Lundhags Leather Shoe Laces 180cm brun
Lundhags Gamma Insoles Barn grå grå
Lundhags
Gamma Insoles Barn grå
130 kr 85 kr
- 35 %
 • Versioner: 30/3132/3334-35
Lundhags Gamma Insoles Barn grå
Lundhags Beta Insoles grå grå
Lundhags
Beta Insoles grå
195 kr 165 kr
- 15 %
 • Finns i flera storlekar!
Lundhags Beta Insoles grå
Lundhags Guide Expedition Liners grå grå
Lundhags
Guide Expedition Liners grå
645 kr
Fri frakt
 • Versioner: EU 40EU 41EU 42EU 43EU 45EU 47
Lundhags Guide Expedition Liners grå
Lundhags Gamma Insoles grå grå
Lundhags
Gamma Insoles grå
145 kr
 • Versioner: 36/3740/4144/4546/47
Lundhags Gamma Insoles grå
Lundhags Guide Liners svart svart
Lundhags
Guide Liners svart
545 kr 495 kr
Fri frakt
 • Versioner: EU 37EU 39EU 41EU 42EU 43
Lundhags Guide Liners svart
Lundhags Beta Pro Insoles grå grå
Lundhags
Beta Pro Insoles grå
245 kr 225 kr
 • Versioner: EU 36EU 37EU 38EU 39EU 40EU 41
Lundhags Beta Pro Insoles grå

Bekväma skosulor

Att köpa ett par skor är inte det lättaste. Det gäller att hitta de perfekta skorna som ger en skön stabilitet och sitter bekvämt på foten. Många glömmer faktiskt att valet av skosulor spelar en viktig roll. Med rätta sulor i skorna kan komforten bli en helt annan. Här hos Addnature är vi måna om välmående fötter och erbjuder ett fantastiskt utbud med olika sorters skosulor. Många av sulorna kan anpassas för flera olika sorters skor medan andra endast passar till en viss typ av skor, till exempel vandringskor eller finskor. Om du har ett par snygga skor som du verkligen tycker om men som inte känns helt bekväma kan det hela avhjälpas med nya sulor. Många skor har idag en lös innersula vilket är perfekt när du behöver byta ut sulan. Ta ut de lösa skosulorna och använd istället inläggssulor. När man köper ett par nya skor är innersulan oftast av standardmodell, men våra fötter är sällan av standardmodell. Vi har alla olika djupa fotvalv och genom att välja en innersula för ett lågt, mellan eller högt fotvalv kan du specialanpassa skorna för dina fötters mått och form. Om du väljer att använda den befintliga skolsulan som ligger i skorna när du köper dem kan det få konsekvenser som gör att du anstränger eller belastar fötterna på ett ogynnsamt sätt. När hålfoten på sulan följer fotvalvet vilar foten på ett skonsamt sätt i skon vilket även leder till att muskelbelastningen minskar. Har du skor som inte sitter bekvämt kan det i längden leda till fotförlängning. Med fotförlängning ökar risken för att du drabbas av skoskav, smärta i rygg och ben, tår kläms ihop och du kan även få förhårdnader på fötterna.

Skosulor

Välja rätt

När du tittat på utbudet som finns här hos Addnature kommer du att upptäcka att det finns många sulor att välja mellan. Färgutbudet är väldigt stort och vill du ha ett par färgglada skosulor kommer du garanterat att hitta även detta. Det finns även andra faktorer som spelar in när du ska välja sulor. Tänk gärna på detta:

 • Vilken typ av skor ska sulorna passa till?
 • Vad vill jag ha ut av mina nya sulor?
 • Ska jag köpa färdiga skosulor eller kanske måttbeställa?

Om du ska använda dina nya sulor i ett par vandringskängor ska sulorna vara anpassade för denna typ av robusta skor. Kontrollera så att innersulan går att ta ut och undersök därefter vilken typ av sulor som blir bäst. Många av sulorna håller ortopedisk kvalité vilket innebär att de är ergonomiskt utformade för att ge bästa möjliga stöd och funktion. En bra stödfunktion betyder bland annat att hälpartiet är ”fixerat” och inte glipar. Foten stötdämpas vid isättning och muskeluthålligheten ökar med anatomiskt korrekta skosulor. Ibland händer det att man svettas när skorna sitter på under många timmar. För att undvika lukt har flertalet av sulorna hos Addnature luktavviskande egenskaper som gör att de håller sig fräscha under en lång tid. Det finns en uppsjö av färdiga sulor som går att handla redan idag men Addnature erbjuder även måttbeställda skosulor. När du vill vara absolut säker på att sulorna ska passa dina fötter perfekt kan du besöka någon av våra butiker. Här har vi möjlighet att göra ett sul-avtryck som sedan används som underlag när vi tillverkar dina måttbeställda sulor.

Hitta lösningar

Ibland är det inte nödvändigt att lägga i en hel sula utan det kan räcka med ett hälparti. En häldyna hjälper hälen att hållas på plats och samtidigt kommer hälen upp en bit vilket ger en bekväm känsla. Häldynorna består till största del av gel som bidrar till den sköna komforten. För att de ska ligga på plats i skorna fäster du dem enkelt med medföljande klisterremsor. Om du brukar frysa om fötterna finns det smarta lösningar även för detta ändamål. Ett par sköna lammullssulor kan användas som inläggssulor. Om de inte passar helt till dina skor kan du enkelt klippa till sulorna så att de ligger perfekt. Det går att förändra ett par skor väldigt mycket bara genom att prova sig fram mellan olika sorters sulor. Vissa skosulor kan du med fördel flytta mellan skor så att dina fötter hela tiden får bäst möjliga stöd och komfort. Ge fötterna någonting riktigt bra. Ge dina fötter skosulor från Addnature!