Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Snowpulse

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr
Snowpulse

Snowpulse

Snowpulse kan rädda livet på dig! Det är en innovativ airbag, förpackad i en smart skidryggsäck. Om du skulle hamna i en lavin kan du aktivera Snowpulse som då ökar dina chanser att överleva. Ballongen skyddar ditt huvud från stötar och gör att du "flyter" ovanpå lavinen.

Sortera
 
sida 1 av
1

Snowpulse lavinskydd ger dig bästa tänkbara säkerhet i skidbacken

Snowpulse är ett märke som räddar liv. En ryggsäck som är utrustad med airbagsystem för laviner från Snowpulse hjälper till att hålla dig på rygg, med ditt huvud vänt bort från snön om den värsta olyckan är framme. Ryggsäckarna har en innovativ form och airbags med cirka 150 liters volym i uppblåst tillstånd. Många anser att det är marknadens bästa lösning för att skydda offer från laviner genom att hålla dem på ytan och undvika kvävning.

Snowpulse grundades 2006 i Schweiz. Tack vare att man verkar i ett alpland är det naturligt att tillverka utrustning för tuffa miljöer. Man ligger nämligen nära mekkat för freestyleåkning, Verbier. Snowpulse utvecklar ryggsäckar med integrerade system för airbags och arbetar efter tre principer som dramatiskt ökar chanserna för överlevnad vid en lavin: att undvika att begravas helt, att minska tiden som man befinner sig under snön och att minska mekaniska skador. Märket har snabbt blivit mycket framgångsrikt med detta arbetssätt och finns i dag på marknader i cirka 20 länder. Man har cirka 20 anställda vid produktionen. Snowpulse arbetar sedan 2011 tillsammans med den stora schweiziska tillverkaren av utrustning för bergssporter, Mammut, som bidrar med en betydligt längre tradition till arbetet genom sin över 150 år långa historia.
Snowpulse online

Ge dig själv den säkerhet du förtjänar

Vistas man i miljöer där det finns risk för att drabbas av laviner är det självklart att utrusta sig för att på bästa sätt stå emot dessa. Det är en självklar kostnad att ta, men givetvis vill man hitta så mycket kvalitet per krona som möjligt och då är Snowpulse ryggsäckar här på Addnature, med våra fina priser, fria frakt och 365 dagars öppet köp, ett strålande val. Vi har flera olika varianter av ryggsäckar med airbagsystem från Snowpulse, så att du kan hitta det du behöver för olika situationer och beroende på vilka preferenser du har vad gäller design, känsla och så vidare. Du kan även köpa till patroner till din airbag från vårt sortiment.

Snowpulse produkter är utmärkta som presenter till någon som befinner sig i lavinområden då och då. Det är en högklassig utrustning som alla blir glada över att få, och dessutom signalerar de en riktigt varm omtanke i och med att det är ett uppenbart sätt att värna om någon annans liv. Här kan ni också hitta ryggsäckar till flera familjemedlemmar eller personer i ett helt kompisgäng på ett och samma ställe på ett smidigt sätt.

Ge dig själv goda förutsättningar för att klara av situationer även om olyckan är framme när du åker skidor. Då kan du känna ett lugn i och med att du gjort vad du kunnat för att försäkra dig – mer kan man ju inte göra, och man kan inte sluta göra det man gillar bara för att risker finns: det gäller bara att hantera dem på ett bra sätt. Då känner du dig säkerligen mer avkopplad och har lättare att njuta till din fulla potential av fantastiska naturmiljöer och åkmiljöer. Då kan du även utvecklas i din åkning på ett än mer effektivt sätt, i och med att det blir lättare att fokusera på det du gör när du inte ständigt behöver känna dig orolig för vad som kan hända och vad du borde ha gjort för att undvika det.

Några populära produkter från Snowpulse i vårt sortiment är:
  • LifeBag Tour 45 L
  • LifeBag Guide 30 L
  • LifeBag Priorider 15 L Komplett


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken