Spot

(1 produkt)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Fortsätt

  Genomsnittsbetyg

Valt:
Spot

Spot

Spot är en satellitbaserad nödsändare som har täckning över nästan hela jordklotet. Den är kopplad till flera innovativa tjänster som gör att du alltid kan känna dig trygg - var du än befinner dig. Med hjälp av GPS kan du alltid bli lokaliserad, både för nödsituationer men även för att kunna kommuniera när du är ute på äventyr.

SORTERA
sida1av
1
 
SORTERA
sida1av
1

Spot

Hos Addnature hittar du utrustning och friluftskläder för alla tänkbara väder och situationer. Spot har genomtänkta funktioner som kan göra ditt liv lättare och bekvämare. Självklart har vi på Addnature med Spot i vårt stora sortiment av produkter från kända varumärken och vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett bra pris som möjligt i vår butik.

Addnature har ett av sveriges största utbud av utrustning för klättring, skidåkning, vandring och således fullspäckat med allt inom outdoor och äventyr. Många av våra största märken är experter på utrustning inom detta område och vi strävar hela tiden efter ett så komplett sortiment som möjligt.

Handla tryggt online

Vi sätter stort värde på kundupplevelsen när du handlar hos oss och har därför valt att erbjuda 365 dagar öppet köp och fria returer. Skulle Spot inte leva upp till dina förväntningar eller vara i fel storlek kan du enkelt returnera till oss.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik