Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Vandringskängor & skor | Reducerade priser för höstens vandringar

Företagskund

Superfeet

5 Produkter
Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Superfeet

Superfeet

Friskare fötter, ett bättre liv. Så lyder SuperFeets motto och det ligger mycket i det. Ett skavsår eller en blåsa kan förstöra vilken vandring eller topptur som helst. Med Superfeets olika sulor kan du anpassa skor eller kängor efter dina behov och dina fötters anatomi. Stöd och dämpning, värme eller kyla, smal eller bred fot - Superfeet finns för just din fot och dina behov!

Sortera
 
sida 1 av
1

Håll fötterna friska för ett aktivt liv

1962 träffade Superfeets grundare, Dennis Brown, doktor Bill Pozer. Dr Pozer introducerade Brown till det växande fältet specialgjorda ortoser (kroppsburna hjälpmedel som används för att påverka rörelseapparaten). Han sponsrade även hans studier vid California College of Podiatric Medicine, som utbildar i det relevanta medicinska området för behandling av fötter. Dennis Brown började snart tillverka pjäxor med medicinsk teknik för personer med delar av foten amputerade. 1964 köpte han ett lab i delstaten Washington för att kunna vidareutveckla sin verksamhet. Året efter träffade han Chris, som sedermera blev delägare och en god vän. Tillsammans har de under en period på över 40 år utvecklat skor inom fältet idrottsmedicin. Superfeet har utsetts till en av de bästa arbetsplatserna i USA av tidningen Outdoor Magazine.

Man kan sammanfatta Superfeets gärning med friskare fötter för ett bättre liv. Många friluftsentusiaster känner igen sig i vilken enorm betydelse just fötterna och deras välbefinnande har för en hel utflykt eller expedition. Det är trots allt i regel den kroppsdel som utsätts för allra mest påverkan, i och med att de ständigt är aktiva vid gång. Då uppstår också lättare problem, allt från blåsor och skavsår till att man trampar snett och vrickar eller bryter fötterna på grund av för dålig balans. Även relativt små skador, som inte skulle sabba en hel dag om de drabbade andra kroppsdelar, får också enormt stora konsekvenser när de drabbar fötterna. Att vandra och vara aktiv med sår och blåsor på fötterna är en pina, som stjäl fokus och drabbar såväl prestation som förmågan att njuta av naturen – vilket är de två främsta huvudmålen som de flesta kan sägas ha när de vistas i den fria luften, och givetvis inte sällan i kombination.

Att köpa riktigt bra sulor och anpassa dem efter sina egna fötters behov kan därmed vara en riktig nyckel till att kunna leva det aktiva liv som man vill, och på det sätt som man vill. Får man besvär med fötterna vid en utflykt är det lätt hänt att man avbryter den i förtid, och det är även lätt hänt att man drar sig för att ta sig ut igen.

Superfeet online

Hitta Superfeet för alla sorters fötter på Addnature.com

Att köpa produkter från Superfeet är därmed att ge sig själv goda chanser och förutsättningar för att leva ett roligt, aktivt och nyttigt liv i naturen. Det är givetvis en snudd på ovärderlig effekt, som du kan få för bara några hundra kronor i vår webbshop. Priserna är som alltid låga i förhållande till kvalitet hos oss, och det gäller fri frakt och öppet köp i 365 dagar även när du handlar produkter från Superfeet. Vi har produkter för alla behov och alla sorters fötter: dämpning och stöd, värme eller svalkande effekt; för stora eller små och breda eller smala fötter. I sortimentet finns även produkter som riktar sig specifikt mot mans- respektive kvinnofötter. De funkar även i såväl preventivt användningssyfte, det vill säga för att förhindra att besvär uppstår, som för dem som redan har fått problem med sina fötter. Det finns såväl sulor som kan läggas in i skor som hela sandaler som är anpassade för att vara skonsamma mot fötterna.

Några av våra mest populära artiklar från Superfeet inkluderar:
  • De sköna sandalerna M's FLP respektive W's FLP, av herr- respektive dammodell.
  • Trekvartsulorna W's Delux Dress Fit för kvinnor.
  • Den bekväma biomekaniska sulan Merinogrey av merinoull.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken