Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Suunto

Suunto Core All Black


  • Den här varan finns tillgänglig i butik
  • FRI RETURFRAKT
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
3 095 kr
2 599 kr
Du sparar 16%
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Suunto Core är den oumbärliga friluftsklockan som är laddad med äventyrslust.
Den prisbelönta klockan ger dig mängder med information som du behöver när du utforskar de mest orörda delarna av världen.

Höjdmätare
Den klarar höjder upp till 9000 meter. Idealisk för all slags aktivitet där det är viktigt att känna till höjden och hur snabbt du rör dig uppför eller nedför. Den mäter höjdskillnader med vars hjälp du kan räkna ut hur högt du har klättrat. I loggen registreras alla dina förflyttningar i höjdled mellan start- och stopptiderna så att du kan återuppleva turen därhemma – du kan visa grafer över höjdvariationerna under vandringen, ta reda på hur högt du klättrat, hur lång tid det tog att ta sig upp och ner, genomsnittlig hastighet vid upp- och nedstigningen och mycket mer.

Barometer
Suunto Core visar aktuellt lyfttryck vid havsnivån som en detaljerad graf, med registrerade värden från de senaste 24 timmarna med ett intervall på 30 minuter. Väderindikatorn är en användbar funktion och ger snabbt information om kommande väderlek. Stormvarningsfunktionen varnar om lufttrycket faller hastigt, något som kan tyda på att vädret håller på att försämras.

Automatisk växling mellan höjdmätare och barometer
Klockan innehåller en automatisk växlingsfunktion mellan höjdmätare och barometer, en smart funktion som känner av dig om du rör dig eller inte. När du klättrar registreras höjdförändringen. När du stannar och vilar registreras förändringar i barometertrycket.

Kompass
Den digitala kompassen visar kardinalstreck och halvstreck samt norr. Med funktionen deklinationsjustering kan du korrigera skillnaden mellan den geografiska och magnetiska nordpolen. Du kan också ställa in den på en viss riktning, vilket är en hjälp när du vill gå i en speciell riktning i terrängen. Kompassen är utrustad med en vridbar ytterring för traditionell användning (de flesta modeller) och dessutom möjlighet att ta ut en bäring, låsa och följa den med en enda knapptryckning.

Djupmätare
Djupmätaren är avsedd för snorkling och ger information om aktuellt djup och maxdjup som uppnåtts under snorkelturen. Enhetens maxdjup är 10 meter.

Klocka
Bland klockfunktionerna finns tid, dubbel tidszon, datum, larm, tidtagarur, nedränare och beräknad tid för solens upp- och nedgång på mer än 400 platser.

- Höjdmätare med minne för höjdloggar och mätning av höjdskillnader.
- Barometer med stormvarning och vädertrendindikator.
- Automatisk växling höjdmätare och barometer.
- Kompass med halvautomatisk kalibrering och digital riktning.
- Djupmätare.
- Flerfaldiga funktioner för klocka, datum och larm med dubbla tidszoner och nedräkningsfunktion.
- Solens upp- och nedgång på fler än 400 platser över hela världen.
- Digital termometer.
- Menybaserat användargränssnitt på engelska, tyska, franska och spanska.
- Finns i flera utformningar.
- Tillbehörsband.
- Batteriet kan bytas av användaren.

Övrigt
Driftstemperatur: -20 till +60°C
Vikt: 64 gram
Vattenresistent, 30 meter enligt ISO 2281.
Lätt plastboett och helsvart armband.

Mått:
Display: 40 mm
Boett: 50 mm
Höjd: 16 mm

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2017
  • Produktnummer: 438655

Omdömen 4
Genomsnitt av alla omdömen
3.3 av 5 stjärnor
5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna
(2) (0) (0) (1) (1)
Filtrera med Sortera efter
Felix 27.12.2011

Snygg klocka som tyvärr inte lever upp till vad som sagts. Höjdmätaren, Temeperaturen och kompasset fungerar långt ifrån närheten av "exakt"<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Snygg design<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Lever inte upp till vad som sagts

Magnus 07.11.2010

Ayy behöva kalibrera om sin klocka så fort den skall användas.... Nej men nästan. Ej heller så bra att aanvända som Vectors kompass. Nej du! Jag gar tidigare tyckt att den varit bra men nu hade jah hellre haft den ogjord...<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Snygg design, bra funktioner<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Kompassen är inte bra

Magnus 25.07.2010

Grym!<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Lättanvänd, tålig & diskret. Många funktioner<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Kunde varit lite starkare "light"

Magnus 13.01.2009

Tjena! Jag har två tidigare klockor från Suunto. T6 och en gammal Vector från 2000. Den nya Core all black fick jag i julklapp. Grymt cool klocka med allt jag vill ha av den. En sak som dock stör mig är att när jag ställer in avvikelseövervakning på kompassen så måste jag på mitt ex gå in i menyn och nolla den istället för att kunna stoppa direkt på start/stop knappen. Eventuellt en bugg på mitt ex? Står å andra sidan ingen anvisning överhuvudtageti bruksanvisningen. Annars är jag NÖÖÖJD!<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Det mesta<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Buggen(se ovan)

visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken