Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

25% extra rabatt på allt från The North Face - Fynda förstklassig utrustning | Kod: TNF25

Företagskund

Suunto

Suunto Core Regular Black (2018)

2 800 kr
2 025 kr
- 27%
Fri frakt och prisgaranti3
Eller delbetala med Klarna
Finns även i vår butik
Kolla tillgänglighet i butiken
 • Beställ inom 4 timmar 39 min., så skickar vi i morgon3
 • Den här varan finns tillgänglig i butik
 • Fri frakt över 299 kr
 • FRI RETURFRAKT
Produktbeskrivning

Du ser stjärnorna på himmeln, men din Suunto Core ser den analkande fronten och startar stormlarmet!

Suunto Core är klockan för outdoorfantasterna! Core assisterar på klippväggen, i off-pisten, på vandringen, cykelturen eller under stadshikingen. Klockan finns i flera olika orginalutföranden och genom att köpa till armband kan du ändra designen på egen hand!

Med Core sätter Suunto en helt ny standard för outdoor- och äventyrsklockor! Utöver de klassika ABC-funktionerna (Altimeter - Barometer - Compass) kan klockan själv kombinera information och ge så väl vädertrender som varna för kommande oväder. På Core kan du välja att ställa in så att klockan själv skiftar mellan höjdmätare och barometer när du stannar. Core känner då av när du slutar klättra eller tar en paus i off-pisten och undersöker genast hur barometertrycket förändrats. På så sätt är du aldrig oförberedd när ovädret nalkas utan hinner ta skydd.

Genom att ange i vilken zon du befinner dig kan du dessutom få exakta uppgifter för solens upp och nedgång - ovärderlig information i länder där mörkret faller snabbt och utan förvarning!Den lättanvända kompassfunktionen är inte bara till hjälp på fjället eller sjön utan kan även användas i stan då den inte störs av omkringliggande byggnader.

Suunto Core är vattenresistent och klarar ett tryck av 30 meter vilket innebär att du utan problem kan ta med klockan på snorkelturen. Som extra funktion kan du dessutom ställa om din Core från höjdmätare till djupmätare. I snorklingsläget klarar klockan att mäta djupet ned till 10 meter.

Lättnavigerade menyer med fyra olika språkval: engelska, tyska, franska eller spanska.

Några av Cores alla funktioner:

 • Altimeter med loggboksfunktion
 • Barometer
 • Kompass
 • Tidtagare
 • Djupmätare
 • Termometer
 • Stormalarm
 • Vädertrendindikator
 • Vädergraf
 • Indikator för solens upp- och nedgång

Mått:
Display: 40 mm
Boett: 50 mm
Höjd: 16 mm

Klockan är vattenrestistent till 30 meter.

Detaljer

 • Kön: Unisex
 • Aktuell i vårt sortiment : 2018
 • Produktnummer : 438669
Video
Andra kunders omdömen
3.3
3 omdömen
5 stjärnor
1
4 stjärnor
1
3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
1
29.03.2011
Magnus

Har haft Vector, T6, Core och nu en X-lander Military edition. Köpte en Core allblack när Core lanserades hade problem med batteritiden, fick en ny. Kompassen behövdes kalibreras hela tiden varje gång den skulle användas. Mycket problem - fick en ny. Problem med den oxo, bad att få byta "ner" mig till en X-lander och är nu nöjd.

23.09.2010
Eric
Klockan för alla tillfällen

Jag har haft min klocka i 1 1/2 år och använder den varje dag. Jag har precis bytt batteri, vilket jag tycker ger oerhört bra batteritid på en klocka med alla dessa funktioner. Du får all information du kan tänkas behöva på ett lättanvänt och pålitligt sätt. Jag måste hålla med föregående talare om att jag inte förlitar mig enbart på klockans kompass, men det är ändå kanon att ha den. Batteri och armband är lätt att byta själv. Den är, på grund av sitt diskreta utseende, perfekt att använda både i och utanför stan.<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Priset, utseendet, mångsidigheten

26.09.2009
Mossa

Gillar denna klocka skarpt. Enkla och logiska menyer/knappar för olika funktioner. Platt klockhus trots att diametern är rätt stor, den blir alltså inte så blaffig på handleden. Sitter bra trots sin storlek på mina mycket smala handleder. Altimetern verkar fungera korrekt (prövat i fjällen på +1000 meter-stigningar och den har överensstämt väldigt bra med angivna höjder på kartor). Kompassen verkar rätt känslig, hoppar ofta rejält mellan olika riktningar ibland, men funkar OK i störningsfria områden såsom fjällen. (Jag skulle inte förlita mig enbart på klockans kompass, men den kanske är bra i nödfall.) Barometern verkar stämma bra den med, stormvarningen har jag dock inte fått användning för eller provat. Autoläget som växlar mellan altimeter/barometer har jag inte heller prövat ännu. Tydlig display.<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Storleken, bra altimeter, tydlig display<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Kompassen är känslig och avviker ofta rejält


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken