Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
Suunto

Suunto M5 Woman Black/Silver


 • Beställ inom 44 min., så skickar vi i morgon3
 • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
 • FRI RETURFRAKT
 • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
1 195 kr
845 kr
Du sparar 29%
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Med Suunto M-serien är det lättare än någonsin att träna! Kommer med förprogrammerade träningsprogram och möjlighet att ladda in fler. POD-kompatibel.

Behöver du en extra kick för att komma igång med träningen? Suuntos serie träningsklockor gör det enklare än någonsin att träna. M-serien inspirerar och motiverar alla som vill röra på sig och hålla sig i form. Klockorna är extremt lättanvända och har ett användarvänligt gränssnitt och stilren design. Med endast tre knappar och menyer på svenska (finns fler valbara språk) navigerar du enkelt och snabbt.

Det krävs inga större förkunskaper om träning utan M5 guidar på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Man får instruktioner hela vägen och träningspassen blir lättare och roligare. Din M5 talar om när det är dags att träna, hur länge träningen ska pågå och hur intensiv den ska vara. Du behöver inte vara teknisk och installationen är enkel. Träningen blir intressantare och mer inspirerande när du kan mäta din puls och antalet förbrukade kalorier i realtid. Pulsmätarna i Suuntos M-serie är perfekta träningspartners för alla som behöver extra motivation och handledning på ett enkelt sätt.

 • Handledning i realtid
 • Pulsmätning och förbrukade kalorier
 • Automatisk växling mellan olika pulszoner för personliga träningsmål
 • Hastighetsmätning och distans genom att använda PODs
 • Har förutom de tre förprogramerade träningsprogramen; förbättra formen, hålla vikten och fri träning möjlighet att lägga in ytterligare träningsprogram från datorn
 • Bekvämt mjukt Dual Belt pulsbälte som fungerar tillsammans med de flesta konditionsträningsmaskiner och även är kompatibelt med Suuntos gruppträningstjänst för gym Suutno Fitness Solution. Dual Belt har både digital och analog överföring och är kodat för 65 000 frekvenser
 • Dammodell med lite smalare och har något kortare armband.

Följande ingår: Suunto M5, Suunto Movestick och Suunto Dual Comfort Belt.

Huvudfunktioner:
Skapa ett personligt, självuppdaterande träningsprogram - välj mellan tre personliga mål: förbättra formen, hålla vikten, fri träning.

Föreslår träning för dagen - visas på skärmen varje morgon; baserat på ett 7-dagarsprogram.

Handledning i realtid under träningspasset - tips om när du ska ta i eller sakta ner, rekommendationer om återhämtningstid.

Sammanfattning av dina resultat – med motiverande meddelanden.

Lätt att använda – 3 knappar, stor och tydlig skärm, 9 språkalternativ.

Olika språk för displayen - välj mellan engelska, tyska, italienska, spanska, franska, portugisiska, svenska, finska och holländska.

Använd Suunto Movescount:
Användarna kan göra sin träning effektivare genom att ladda upp sina träningspass och dela med sig av hälsotips och tankar med andra likasinnade människor på www.movescount.com, Suuntos nya träningsplattform. För trådlös överföring till din dator behövs tillbehöret PC POD/Movestick som ingår.

Detaljer
 • Kön: Dam
 • Aktuell i vårt sortiment: 2016
 • Produktnummer: 454684
Omdömen 0
visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken