Slå läger i sagolik natur | Tält för alla friluftstyper
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Therm-a-Rest Hammock House mint

ID: 627233

2 395 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • mint

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Therm-a-Rest Hammock House mint

All-inclusive hammock

Vill du vara redo för alla väder? Detta hammockpaket innehåller allt du behöver i en liten påse.

Slacker hammock i skön polyester men enkel upphängning i karbinhakar. Vid antydan till soligt väder, regn eller blåst sätter du bara enkelt upp även ditt rainfly som skyddar dig mot vattendroppar, blåst och fungerar som solskydd. Får du besök av små eller stora insekter och vill skydda dig mot dem är det bara att addera insektsnätet. Upphängningssats och 4 tältpinnar ingår.

Med detta paket kan du ge dig ut på äventyr och vara säker på att du har vad du behöver för att sova gott. 

På detaljnivå

Användningsområde
Vandring
Kategori
Väderskydd
Vikt
1644 g
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
627233

Video

Kundernas åsikter

5.0
1 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
0
3 Stjärnor
0
4 Stjärnor
0
5 Stjärnor
1
Rensa alla filter
Therm-a-Rest Hammock House mint mint
Pernilla
Genomtänkt och smart!
Detta är en hängmatta som är genomtänkt och har många smarta lösningar! Materialet i hängmattan andas mycket bra, remmarna som håller uppe hängmattan är steglöst justerbara och tillräckligt breda för skonsam förtjöning i träd. Remmarna har vältilltagen längd och man är inte lika begränsad till det perfekta avståndet mellan träden som med andra hängmattor, tarpen hålls uppe med samma remmar som myggnätet, men man kan ha tarpen uppe utan att myggnätet måste vara uppe och vise versa. Myggnätet tillräckligt tätt för att att hålla de flesta små flygdjur ute, men är osäker på om det är 100% knott-tätt, borde dock hålla de flesta knott ute... Denna hängmattan tillsammans med min thermarest luftmadrass e en underbar kombo, som att sova på moln! man är inte begränsad till att sova på rygg heller, det går utmärkt att ligga på sidan och när hängmattan är tillräckligt spänd till och med på mage! Sjukt nöjd! Lite i dyraste laget, men det är en oslagbar övernattningsprodukt, speciellt i skogen och ojämn/blöt terräng!! Jämför man med ett tält är denna mycket smidigare att ha med sig! (glöm dock inte att ha ett varmt liggunderlag om du sover ute, det kan bli lite kyligt om ryggen annars!)
24.06.2018

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat