20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Therm-a-Rest Oberon Sleeping Bag Short yellow

ID: 792442

4 565 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
  • yellow

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
20,000 Produkter 400 Märken

Värt att veta

Therm-a-Rest Oberon Sleeping Bag Short yellow

Lätt sovsäck för vinterbruk, i mindre modell

En väldigt lätt sovsäck i förhållande till sin vikt och sin kapacitet att hålla dig varm vid kalla nätter ute i det vilda. Fylld med skönt RDS-certifierat dun som är fuktavvisande och torkar snabbt. Dunet är fördelat på strategiskt valda områden för att maximera värme och reducera vikt. Den värmereflekterande insidan fångar upp din naturliga kroppsvärme och reflekterar tillbaka den till dig. 

Huvan med isolerande krage gör det varmt och skönt runt huvudet samtidigt som du kan skydda dig från väder och vind genom att dra åt dragskon i huvan. Längs den ankellånga dragkedjan finns ett stormslå för bättre isolering och som hindrar kedjan för att fastna. Integrerade spännband gör att du kan fästa din sovsäck på din luftmadrass för optimal komfort.

RDS: står för Responsible Down Standard och är en standard för dunanvändning. Alla produkter med märkningen har dun som går att spåra från färdig produkt och ända tillbaka till dunproducenten så att man vet exakt vart dunet i just din jacka kommer ifrån. Dessutom garanterar märkningen att djurhållningen är etiskt riktig. Man plockar aldrig dun från levande fåglar eller fåglar som tvångsmatats.

* Sovsäcken är testad enligt den gemensamma branschnormen som heter EN 13537. Normen ger ungefärliga temperaturer i vilka en normal man respektive normal kvinna ska kunna sova komfortabelt utan att frysa. Komforttemperaturen anges för dam och den lägre temperaturgränsen anges för herr. Normen ger en bra fingervisning men du kan göra mycket för att påverka din sovkomfort själv. Grundläggande att komma ihåg är att det är du som värmer upp sovsäcken och inte tvärt om. Samt att gå och lägga dig varm, torr och mätt!

Detaljer

 • Vintersäsong
 • Komforttemperatur: -10 ºC
 • Lägre temperaturgräns: -18 ºC
 • Extremtemperatur: -40 ºC
 • Vattenavvisande gåsdun
 • Tight skuren mumieform för maximerad värme
 • Bekväm huva med dragsko och isolerande krage
 • Rymlig fotbox
 • Ankellång dragkedja med stormslå
 • Rymlig fotbox och ytterficka med dragkedja
 • Spännband för att fästa sovsäcken i luftmadrassen
 • Öglor att fästa täcken och filtar i
 • RDS-certifierat ankdun

På detaljnivå

Användningsområde
Vandring, Vandringscamping, Resa
Kön
Herr, Dam
Säsong
Säsong: Vinter
Sovsäck
Kategori: DunsovsäckForm: Mumieformad
Material
Fyllning: Gåsdun
Dimensioner
Rekommenderad kroppslängd: 156-168 cm, Axelvidd: 145 cm, Höftvidd: 142 cm, Vidd vi fotbox: 112 cm, Packmått: 25 x 43 cm
Vikt
1015 g
Material
Yttermaterial: 20D Polyester RipStop m. vattenavvisande DWR-behandling, Foder: 20D Polyester Taffeta, Fyllning: 800 Fill Nikwax Vattenavvisande Gåsdun RDS m. ThermaCapture foder, Fyllnadsvikt: 710 g
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
792442

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat